Novinaru CNN Džimu Akosti oduzeta je akreditacija i on više neće moći da izvešatava iz Bele kuće, kao i da postavlja pitanja predsedniku SAD. Akosta je za Trampa imao nekoliko pitanja među kojima je i ono koje se odnosilo na istragu Roberta Mulera, kao i o impičmentu.

 

Tramp je novinara CNN-a na konferenciji za medije nazvao „nepristojnom, užasnom osobom".

 

Bela kuća oduzela je akreditaciju novinaru Si-En-Ena Džimu Akosti, nakon što se sa predsednikom SAD Donaldom Trampom žustro posvađao tokom konferencije za novinare.

 

Novinaru Si-En-Ena Džimu Akosti oduzeta je akreditacija za izveštavanje iz Bele kuće, nakon što se sa predsednikom SAD Donaldom Trampom žustro posvađao tokom konferencije za novinare.

 

Bela kuća ukinula je novinarsku propusnicu dopisniku CNN Džimu Akosti posle njegove žustre rasprave s predsednikom SAD Donaldom Trampom za vreme konferencije za novinare.

 

Bela kuća ukinula je novinarsku propusnicu za izveštavanje dopisniku Si-En-Ena (CNN) Džimu Akosti posle njegove žustre rasprave s predsednikom SAD Donaldom Trampom za vreme konferencije za novinare.

 

Bela kuća ukinula je novinarsku propusnicu dopisniku Si-En-Ena (CNN) Džimu Akosti posle njegove žustre rasprave s predsednikom SAD Donaldom Trampom za vreme konferencije za novinare.

 

Glavnom dopisniku CNN-a iz Bele kuće ukinuta je akreditacija nakon prepirke sa predsednikom SAD Donaldom Trampom na konferenciji za medije.

 

Bela kuća oduzela je akreditaciju novinaru Si-En-Ena Džimu Akosti, nakon što se sa predsednikom SAD Donaldom Trampom žustro posvađao tokom konferencije za novinare

 

Bela kuća ukinula je novinarsku propusnicu dopisniku Si-En-Ena (CNN) Džimu Akosti posle njegove žustre rasprave s predsednikom SAD Donaldom Trampom za vreme konferencije za novinare. Rasprava je počela kada je Akosta juče pitao Trampa o karavanu migranata koji idu iz Latinske Amerike ka američkoj južnoj granici s Meksikom. Kada je novinar pokušao da postavi dodatno pitanje Tramp je rekao "To je dosta" a žena koja stažira u Beloj kući bezuspešno je pokušavala da mu oduzme mikrofon.Predstavnica za štampu Bele kuće Sara Sanders izdala je saopštenje u kome je optužila Akostu da je "stavio ruke na mladu ženu koja je pokušavala da radi svoj posao kao stažistkinja u Beloj kući", dodajući da je to "apsolutno neprihvatljivo".Interakcija izmedju Akoste i stažistkinje je bila kratka. Akosta je izgledao kao da odguruje njenu ruku dok pokušava da dodje do mikrofona dok je govorio. On joj je rekao "Izvinite, gospodjo".Akosta je u Tviter poruci negirao da je dotakao. CNN je u saopštenju naveo da je

 

 

VAŠINGTON - Bela kuća oduzela je akreditaciju novinaru Si-En-Ena Džimu Akosti, nakon što se sa…

 

Bela kuća ukinula novinarsku propusnicu dopisniku CNN-a Džimu Akosti posle njegove žustre rasprave s predsednikom SAD Donaldom Trampom. Rasprava je počela kada je Akosta juče pitao Trampa, tokom konferencije za medije, o karavanu migranata koji idu iz Latinske Amerike ka američkoj južnoj granici s Meksikom. Kada je novinar pokušao da postavi dodatno pitanje Tramp je rekao "To je dosta" a žena koja stažira u Beloj kući bezuspešno je pokušavala da mu oduzme mikrofon.

 

Donald Tramp se opet obrušio na novinare na konferenciji za novinare održanoj dan nakon izbora za Kongres, a posebno oštrim rečima obratio se novinaru CNN-a u Beloj kući nazivajući ga "nevaspitanom i groznom osobom".