Osnivač hrvatske kompanije Agrokor Ivica Todorić, kojem je u četvrtak održano prvo ročište posle izručenja iz Velike Britanije, ostaće u zatvoru, odlučio je istražni sudija zagrebačkog Županijskog suda.

 

Osnivač hrvatske kompanije "Agrokor" Ivica Todorić, kojem je danas održano prvo ročište posle izručenja iz Velike Britanije, ostaće u zatvoru, odlučio je istražni sudija zagrebačkog Županijskog suda.

 

Odbrana je tražila puštanje na slobodu jer je ispitana većina svjedoka, tužiteljstvo zadržavanje u zatvoru zbog opasnosti od bijega.

 

Odbrana traži puštanje na slobodu jer je ispitana većina svjedoka, tužiteljstvo zadržavanje u zatvoru zbog opasnosti od bijega.

 

Osnivač Agrokora, Ivica Todorić, koji je nakon godinu dana u sredu izručen Hrvatskoj, noć je proveo u zatvoru, gde mu je uručeno rešenje o istražnom pritvoru.

 

Osnivač "Agrokora", Ivica Todorić, koji je nakon godinu dana u sredu izručen Hrvatskoj, noć je proveo u zatvoru, gde mu je uručeno rešenje o istražnom pritvoru.

 

ZAGREB: Osnivač Agrokora, Ivica Todorić, koji je nakon godinu dana u sredu izručen Hrvatskoj, noć je proveo u zatvoru, gde mu je uručeno rešenje o istražnom pritvoru.

 

Osnivač hrvatske kompanije Agrokor Ivica Todorić, kojem je danas održano prvo ročište posle izručenja iz Velike Britanije, ostaće u zatvoru, odlučio je istražni sudija zagrebackog Županijskog suda.

 

Osnivač hrvatske kompanije Agrokor Ivica Todorić, kojem je danas održano prvo ročište posle izručenja iz Velike Britanije, ostaće u zatvoru, odlučio je istražni sudija zagrebackog Županijskog suda.

 

ZAGREB: Osnivač hrvatske kompanije Agrokor Ivica Todorić, kojem je održano prvo ročište posle izručenja iz Velike Britanije, ostaće u zatvoru, odlučio je istražni sudija zagrebackog Županijskog suda.

 

Bivši vlasnik Agrokora Ivica Todorić u sredu uveče, nešto pre 22 sata, dovezen je do istražnog zatvora u Remetincu koji mu je određen u istrazi pokrenutoj zbog sumnji u izvlačenje više od milijardu kuna iz njegove bivše kompanije. Njegova advokatica kaže da Todorić neće uložiti žalbu, jer je njegova odbrana to već uradila.

 

Osnivač Agrokora, Ivica Todorić, koji je nakon godinu dana u sredu izručen Hrvatskoj, noć je proveo u zatvoru, gde mu je uručeno rešenje o istražnom pritvoru. On je, kako su preneli hrvatski mediji, sinoć po dolasku iz Londona odmah prebačen u pritvorsku jedinicu zatvora na Remetincu, gde je noć proveo u ćeliji sa još jednim pritvorenikom.

 

Bivši vlasnik Agrokora Ivica Todorić, neposredno po sletanju aviona na zagrebački aerodrom, odveden je u istražni zatvor u Remetincu.

 

Osnivača Agrokora nakon noći u zatvorskoj ćeliji, očekuje ispitivanje u Tužiteljstvu.