Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da centralna banka SAD "pravi veliku grešku" agresivnim podizanjem referentnih kamata.

 1

Predsednik SAD Donald Tramp je izjavio danas da su njegove ekonomske i trgovinske mere uspele da nanesu štetu kineskoj ekonomiji, i da mu preostaje još dosta posla.

 

Američka prva dama Melanija Tramp za sebe kaže da je možda "najkinjenija osoba na svetu", sudeći po onome što ljudi o njoj pričaju.

 

Predsednik SAD Donald Tramp je izjavio danas da su njegove ekonomske i trgovinske mere nanele štetu kineskoj ekonomiji, i da mu preostaje još dosta posla

 

Šefovi britanske policije izjavili su da je o bezbednosti američkog predsednika Donalda Trampa, dok je boravio u julu u poseti Velikoj Britaniji, brinulo gotovo 10.000 policajaca i da su troškovi bili gotovo 18 miliona funti.

 

Zastupnica američkih interesa u Ujedinjenim nacijama (UN) jedina je članica Trampovog tima koja…

 

Američki predsednik Donald Tramp rekao je danas da će za dve do tri nedelje, a možda i ranije, odlučiti ko će biti novi ambasador SAD u Ujedinjenim nacijama, nakon što je sadašnja ambasadorka Niki Hejli saopštila da će se do kraja godine povući sa te funkcije.

 

Za bezbednosne mere tokom posete američkog predsednika Donalda Trampa Velikoj Britaniji u julu potrošeno je 18 miliona funti (20,5 miliona evra) i angažovano skoro 10.000 policajaca

 

Predsednik SAD Donald Tramp je izjavio da su njegove ekonomske i trgovinske mere nanele štetu kineskoj ekonomiji, i da mu preostaje još dosta posla. "Imam još mnogo toga da uradim", izjavio je Tramp u intervjuu za Foks njuz, dodajući da su građani Kine "predugo živeli isuviše dobro".

 

VAŠINGTON: Predsednik SAD Donald Tramp je izjavio danas da su njegove ekonomske i trgovinske mere nanele štetu kineskoj ekonomiji, i da mu preostaje još dosta posla.

 

Prva dama Amerike Melanija Tramp izjavila je danas da žene koje iznose optužbe o seksualnom zlostavljanju treba čuti i podržati, ali takođe i muškarce

 

Za bezbednosne mere tokom posete američkog predsednika Donalda Trampa Velikoj Britaniji u julu potrošeno je 18 miliona funti (20,5 miliona evra) i angažovano skoro 10.000 policajaca, što je čini najvećom policijskom operacijom od nereda koji su zahvatili Englesku 2011.

 

Američki Volstrit pretrpeo je teške gubitke a predsednik SAD Donald Tramp još jednom se vrbalno obračunao sa centralnom monetarnom institucijom u državi.