Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da nije jasno da li će njegov planirani samit sa severnokorejskim liderom Kim Džong Unom biti održan i naveo da će nastaviti da insistira na denuklearizaciji Korejskog poluostrva.

 

Donald Tramp, predsednik SAD-a, izjavio je danas da nije jasno da li će njegov planirani samit sa severnokorejskim liderom Kim Džong Unom biti održan.

 

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da nije jasno da li će njegov planirani samit sa severnokorejskim liderom Kim Džong unom biti održan.

 

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da nije jasno da li će njegov planirani samit sa severnokorejskim liderom Kim Džong unom biti održan i naveo da će nastaviti da insistira na denuklearizaciji Korejskog poluostrva.

 

VAŠINGTON: Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da nije jasno da li će njegov planirani samit sa severnokorejskim liderom Kim Džong unom biti održan i naveo da će nastaviti da insistira na denuklearizaciji Korejskog poluostrva.

 

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da nije jasno da li će njegov planirani samit sa severnokorejskim liderom Kim Džong unom biti održan. "Moramo da vidimo. Bez odluke, uopšte nismo obavešteni...Nismo videli ništa, ne čujemo ništa", rekao je Tramp novinarima, prenosi Rojters.