Turski radio i televizijski vrhovni savet RTUK kaznio je kanal AS TV zbog emitovanja video-spota pevačice Pink zbog "erotskog plesa homoseksualne prirode".

 

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan izjavio je u petak da je niz negativnih izjava iz SAD-a o Turskoj poslužio kao izgovor za "gnusni napad" na ekonomiju zemlje

 

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan izjavio je danas da je niz negativnih izjava iz SAD-a o Turskoj poslužio kao izgovor za gnusni napad na ekonomiju zemlje.

 

Turski ministar spoljnih poslova Mevlut Čavušoglu izjavio da Turska radi na postizanju prekida vatre na severozapadu Sirije koji je pod kontrolom pobunjenika. Navodi se da je Čavušoglu najavio da će turski predsednik Redžep Tajip Erdogan u ponedeljak razgovarati o Siriji s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom.

 

Turski ministar spoljnih poslova Mevlut Čavušoglu izjavio je danas da Turska radi na postizanju prekida vatre na severozapadu Sirije koji je pod kontrolom pobunjenika, i spremna je na saradnju u borbi protiv terorističkih grupa na području Idliba, prenosi Rojters. Čavušoglu je najavio da će turski predsednik Redžep Tajip Erdogan u ponedeljak razgovarati o Siriji s...Pročitaj više The post Turska: Radimo na prekidu vatre u Siriji appeared first on 24 sata | Online izdanje besplatnih novina.

 

Turska je poslala danas vojno pojačanje svojim sngama u poslednje uporište sirijskih pobunjenika Idlib, saopštili su aktivisti, a turski ministar odbrane Hulusi Akar izjavio da Ankara još pokušava sa Rusijom i Iranom da spreči humanitarnu tragediju u slučaju ofanzive sirijske vlade.

 

Dešavanja kroz koja prolazi Turska pokazatelj su da nijedna zemlja u svijetu više nema političke i ekonomske sigurnosti, rekao je turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan.

 

Turski ministar spoljnih poslova Mevlut Cavusoglu izjavio je danas da Turska radi na postizanju prekida vatre na severozapadu Sirije koji je pod kontrolom pobunjenika

 

ANKARA - Katarski emir Šeik Tamim bin Hamad al Tani poklonio je turskom predsedniku Redžepu Tajipu…

 

Turski vojni konvoj je u četvrtak došao u vojni kamp koji se nalazi u blizini grada Morek, u sirijskoj provinciji Hama.

 

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan zabranio je prodaju i zakup pokretne i nepokretne imovine u stranoj valuti.