Vozač autobusa je poginuo, a najmanje 16 srednjoškolaca iz BiH je povređeno u sudaru njihovog vozila i kamiona u Italiji.

 

SARAJEVO: Jedan voazač je poginuo, a najmanje 16 osoba je je lakše povređeno u sudaru autobusa, koji je proviozio srednjoškolce iz BiH, i kamiona jutros u Italiji.

 

Jedan voazač je poginuo, a najmanje 16 osoba je je lakše povređeno u sudaru autobusa, koji je proviozio srednjoškolce iz BiH, i kamiona u Italiji.

 

Vozač autobusa je poginuo i najmanje 16 srednjoškolaca iz BiH je povređeno u sudaru njihovog vozila i kamiona u Italiji

 

Autobus bosanskih tablica se zabio u kamion u Italiji na A21 auto-putu kod Breše u Italiji

 

Najmanje 17 učenika je povrijeđeno, od čega jedno teže, u autobusu koji se suradio s kamionom na autocesti kod Brescije.

 

Autobus koji je prevozio srednjoškolce iz Istočnog Sarajeva sudario se u petak ujutro s kamionom na autoputu u Italiji, prilikom čega je jedan od vozača autobusa poginuo, a dvadesetak učenika je povređeno.

 

Jedan vozač je poginuo, a najmanje 16 osoba je lakše povređeno u sudaru autobusa, koji je prevozio srednjoškolce iz BiH, i kamiona jutros u Italiji.

 

Jedan voazač je poginuo, a najmanje 16 osoba je lakše povređeno u sudaru autobusa, koji je prevozio srednjoškolce iz BiH i kamiona jutros u Italiji.

 

Autobus koji je prevozio srednjoškolce iz BiH sudario se jutros s kamionom u Italiji prilikom čega je jedan od vozača autobusa poginuo. 16 dece povređeno. Do sudara je došlo u okolini Breše, a jedan od vozača autobusa je poginuo na licu mesta, prenosi sarajevski portal avaz.ba.

 

U okolini Breše dogodila se teška saobraćajna nesreća kada su se sudarili školski autobus koji je prevozio srednjoškolce iz BiH s kamionom. Jedan vozač je smrtno stradao, a srednjoškolci su prošli bez većih povreda.