Širom Evrope meteorološke službe upozoravaju na opasnost — na severu kontinenta, u južnim delovima Francuske, severnim delovima Nemačke na snazi su upozorenja na olujne vetrove, poplave, klizišta

 

Širom Evrope metorološke službe upozoravaju na opasnost, na severu kontinenta, u južnim delovima Francuske, severnim delovima Nemačke, na snazi su upozorenja na olujne vetrove, poplave, klizišta.

 

Veliki požari besne u Portugalu i Grčkoj, dok u Francuskoj i Nemačkoj poplava pravi haos

 

Širom Evrope metorološke službe upozoravaju na opasnost. Na severu kontinenta, u južnim delovima Francuske, severnim delovima Nemačke, na snazi su upozorenja na olujne vetrove, poplave, klizišta, dok se u Portugalu vatrogasne jedinice bore da spreče ponovno razbuktavanje požara koji su prošle nedelje uništili desetine kuća.

 

Širom Evrope metorološke službe upozoravaju na opasnost, na severu kontinenta i u južnim delovima Francuske, na snazi su upozorenja na olujne vetrove, poplave, klizišta, dok se u Portugalu vatrogasne jedinice bore da spreče ponovno razbuktavanje požara koji su prošle nedelje uništili desetine kuća.

 

Širom Evrope metorološke službe upozoravaju na opasnost. U Francuskoj i Nemačkoj oluje i klizišta, u Portugalu požari...

 

Širom Evrope metorološke službe upozoravaju na opasnost, na severu kontinenta, u južnim delovima Francuske, severnim delovima Nemačke, na snazi su upozorenja na olujne vetrove, poplave, klizišta. U Portugaliji se vatrogasne jedinice bore da spreče ponovno razbuktavanje požara koji su prošle nedelje uništili desetine kuća.

 

LISABON:  Širom Evrope metorološke službe upozoravaju na opasnost, na severu kontinenta, u južnim delovima Francuske, severnim delovima Nemačke, na snazi su upozorenja na olujne vetrove, poplave, klizišta, dok se u Portugalu vatrogasne jedinice bore da spreče ponovno razbuktavanje požara koji su prošle nedelje uništili desetine kuća.

 

Širom Evrope meteorološke službe upozoravaju na opasnost, na severu kontinenta i u južnim delovima Francuske, na snazi su upozorenja na olujne vetrove, poplave, klizišta, dok se u Portugalu vatrogasne jedinice bore da spreče ponovno razbuktavanje požara koji su prošle nedelje uništili desetine kuća.