Nemački poslanik u Evropskom parlamentu Manfred Veber dobio je danas podršku partija desnog centra kao kandidat za novog predsednika Evropske komisije koji se bira sledeće godine.

 

Nemac Manfred Veber izabran je za nosioca liste Evropske narodne stranke (EPP) za evropske izbore u maju 2019. godine. Četrdesetšestogodišnji Veber bio je favorit i njegov izbor na kongresu EPP-a u Helsinkiju je bio očekivan. Posle evropskih izbora, koji se održavaju od 23. do 26. maja 2019. godine, biće odredjeni predsednici Evropske komisije, Evropskog saveta, Evropskog parlamenta i Evropske centralne banke kao i visoki predstavnik EU za spoljnu politiku. Opširnije...

 

Nemački poslanik u Evropskom parlamentu Manfred Veber, dobio je danas podršku partija desnog centra kao kandidat za novog predsednika Evropske komisije koji se bira sledeće godine.

 

Nemac Manfred Veber izabran je danas za nosioca liste Evropske narodne stranke (EPP) za evropske izbore u maju 2019. godine.

 

HELSINKI:  Nemački poslanik u Evropskom parlamentu Manfred Veber, dobio je danas podršku partija desnog centra kao kandidat za novog predsednika Evropske komisije koji se bira sledeće godine.

 

Od nemačke kancelarke favorizovani Manfred Veber ili samostalni izazivač Aleksander Stub? Danas će…

 

Nemački poslanik u Evropskom parlamentu Manfred Veber, dobio je danas podršku partija desnog centra kao kandidat za novog predsednika Evropske komisije koji se bira sledeće godine

 

Nemac Manfred Veber izabran je za nosioca liste Evropske narodne stranke (EPP) za evropske izbore u maju 2019. godine.

 

HELSINKI – Nemački poslanik u Evropskom parlamentu Manfred Veber, dobio je danas podršku partija…

 

Nemački poslanik u Evropskom parlamentu Manfred Veber, dobio je podršku partija desnog centra kao kandidat za novog predsednika Evropske komisije koji se bira sledeće godine.

 

HELSINKI:  Nemački poslanik u Evropskom parlamentu Manfred Veber, dobio je danas podršku partija desnog centra kao kandidat za novog predsednika Evropske komisije koji se bira sledeće godine.

 

Ne bude li većeg iznenađenja, Manfred Weber, predsjednik Evropske narodne stranke u Evropskom parlamentu, trebao bi pobijediti Alexandera Stubba.