U padu vojnog helikoptera u stambenoj četvrti Istanbulu u pokušaju hitnog sletanja poginula su četiri vojnika, rekao je jedan turski zvaničnik.

 

Letilica se, prema nezvaničnim informacijama, srušila zbog kvara.

 

Guverner ove turske metropole Ali Yerlikaya je izjavio kako su poginula četvorica vojnika.

 

Vojni helikopter se srušio u stambenom delu Istanbula na azijskoj strani grada, saopštio je preko Tvitera guverner Istanbula. Na televizijskim snimcima vidi se gusti dim iznad tog područja, a za sada nema potpunijih izveštaja o uzrocima i posledicama ove nesreće.

 

Četiri vojnika su povređena kada se vojni helikopter srušio na stambeno naselje na azijskoj strani najvećeg turskog grada Istanbula, saopštio je na "Tviteru" guverner grada Ali Jerlikaja.

 

Helikopter pao u stambeni deo grada u azijskom delu Istanbula, ali da, kako prenosi Rojters, nije bilo žrtava ni povređenih među građanima

 

U padu vojnog helikoptera u stambenoj četvrti Istanbulu u pokušaju hitnog sletanja poginula su četiri vojnika, rekao je jedan turski zvaničnik.

 

U padu vojnog helikoptera u Istanbulu poginula su četvorica vojnika, saopštio je gradonačelnik najvećeg turskog grada Ali Jerlikaja. On je rekao da je helikopter pao u stambeni deo grada u azijskom delu Istanbula, ali da, kako prenosi Rojters, nije bilo žrtava ni povređenih među građanima. Uzrok nesreće još nije poznat.   (Tanjug)

 

 

Letilica se, prema prvim informacijama, srušila zbog kvara.

 

U padu vojnog helikoptera u Istanbulu poginula su četvorica vojnika, saopštio je gradonačelnik najvećeg turskog grada Ali Jerlikaja.

 

Helikopter se srušio tokom prinudnog spuštanja