Browser igra koja koristi Google Earth aplikaciju

 

Čuveni Google bicikli kojima se zaposleni kreću po Googleplex kampusu su već ušli u istoriju, kao i  prostori za odmor i tereni za rekreaciju koje vidite na svakom koraku kada zakoračite u Google carstvo. Ova kompanija se pobrinula da svojim zaposlenima, a ima ih preko 20 hiljada omogući najbolje uslove za rad, a zašto i ne bi kad je jedna od najvećih kompanija na svetu

 

Ostala su nepuna dva mjeseca do tech događaja sezone, I/O konferencije koju svake godine organizuje ko bi drugi - nego Google. I ovog maja, svojevrsni tehnološki festival u Kaliforniji okupiće developere iz cijelog svijeta, kako bi učestvovali na radionicama sa Google ekspertima i među prvima čuli koje to inovacije ovaj digitalni gigant sprema za 2019. godinu.

 

Ostala su nepuna dva meseca do tech događaja sezone, I/O konferencije koju svake godine organizuje ko bi drugi - nego Google. I ovog maja, svojevrsni tehnološki festival u Kaliforniji okupiće developere iz celog sveta, kako bi učestvovali na radionicama sa Google ekspertima i među prvima čuli koje to inovacije ovaj digitalni gigant sprema za 2019. godinu.

 1