Kompanija "Tviter" saopštila je danas da menja svoj servis kako bi dala više prostora značajnim događajima

 

Kompanija „Tviter“ saopštila je danas da menja svoj servis kako bi dala više prostora značajnim događajima kao što su Svetsko prvenstvo, zemljotresi, kraljevska venčanja i izbori – u pokušaju da korisnicima istoimene društvene mreže olakša pronalaženje interesantnih tvitova. Kompanija sa sedištem u San Francisku najavljuje da će početi da obaveštava korisnike aplikacije o događajima koji...Pročitaj više The post Tviter: Više prostora za Svetsko prvenstvo, zemljotrese, izbore appeared first on 24 sata | Online izdanje besplatnih novina.

 

Kompanija Twitter saopštila je danas da mijenja svoj servis kako bi dala više prostora značajnim događajima kao što su Svjetsko prvenstvo, zemljotresi, kraljevska vjenčanja i izbori - u pokušaju da korisnicima istoimene društvene mreže olakša pronalaženje interesantnih tvitova.

 

Kompanija "Tviter" saopštila je danas da menja svoj servis kako bi dala više prostora značajnim događajima kao što su Svetsko prvenstvo, zemljotresi, kraljevska venčanja i izbori.

 

Kompanija „Tviter“ saopštila je danas da menja svoj servis kako bi dala više prostora značajnim događajima kao što su Svetsko prvenstvo, zemljotresi, kraljevska venčanja i izbori – u pokušaju da korisnicima istoimene društvene mreže olakša pronalaženje interesantnih tvitova.