Samsung Galaxy A9 prvi na svetu predstavlja četvorostruku zadnju kameru. Novi pametni telefon koji dolazi sa nizom inovativnih funkcija biće dostupan u Srbiji u drugoj polovini novembra.

 

Samsung je predstavio prvi pametni telefon sa četiri zadnje kamere – Galaxy A9

 1

Samsung Galaxy A9 (2018) telefon, o kojem se glasine pojavljuju neko vrijeme, bi mogao biti veoma zanimljiv uređaj. Nekoliko izvora je već pominjalo sistem sa četiri kamere, a sada nam Geekbench otkriva hardver koji će se naći u telefonu.

 

Samsung je predstavio prvi pametni telefon sa četiri zadnje kamere – Galaxy A9.

 

Samsung Galaxy A9, napravljen za one koji vole da istražuju i uhvate svaki trenutak, prvi put na svetu predstavlja četvorostruku zadnju kameru. Novi pametni telefon kompanije Samsung dolazi sa nizom inovativnih funkcija. Uređaj će biti dostupan u Srbiji u drugoj polovini  novembra. Galaxy A9 osmišljen je za one koji znaju šta hoće i ne ustručavaju se da se oko toga i potrude. Bez obzira na to da li je reč o snimanju avanturističkog selfija ili ultimativnog panoramskog snimka, Galaxy A9 je savršen partner za beleženje i deljenje svakodnevnih avantura. “Mi zaista razumemo po... Read more..