Nakon što su ga prijavili da je pretukao svoju suprugu Anabelu Atijas, Andrej Atijas je zajedno sa pevačicom saslušan u policiji.

 

Pevačica Anabela Atijas i njen suprug Andrej imali su fizički sukob u toku protekle noći i oboje su završili u policijskoj stanici. Njih dvoje uspeli su da izglade odnose nakon fizičkog okršaja, a za Republika.rs odlučio je da progovori samo Andrej koji je objasnio da nije bilo nasilja, već da su komšije pozvale policiju kada je on vikao na psa.

 

Anabela Atijas i njen suprug Andrej Atijas privedeni su u policiju posle tuče u svom stanu na Vidikovcu kada je Andrej navodno pevačicu udario pesnicom u glavu, a ona je njega u tom obračunu grebala. Kako Srpski telegraf saznaje, nakon prijave oboje su privedeni u policiju, gde je posle saslušanja Anabela odustala od podizanja prijave protiv supruga.

 

Slučaj porodičnog nasilja koji se, navodno, u toku prethodne noći dogodio između Anabele i Andreja Atijasa, zbog čega su završili u policijskoj stanici i dalje je u žiži interesovanja. A Andrej Atijas ekskluzivno za Republika.rs dao je izjavu u kojoj je otkrio detalje sukoba do kog je, navodno, došlo između njegove supruga i njega.