Taman što su članovi porodice Darka Lazića pomislili da više nemaju problema, te da Darkov oporavak ide samo uzlaznom putanjom,

 

Pevač Darko Lazić se trenutno oporavlja u banji u Mladenovcu, gde su svakodnevno uz njega verenica Marina Gagić i majka Branka. Darko je dugo ležao u zemunskoj bolnici u kojoj su mu lekari spasili život i iz te ustanove se prvi put obratio fanovima na društvenim mrežama. On je oglasio na dan Svetog Arhangela, velikog sveca...Pročitaj više The post DARKOVA MAMA OTKRILA ISTINU O ZDRAVLJU PEVAČA: NIKAKAV NERV NIJE OŠTEĆEN, ON ĆE PROHODATI appeared first on 24 sata | Online izdanje besplatnih novina.

 

Pevač se već deset dana oporavlja od posledica stravične saobraćajne nesreće, u banji Selters. Darko Lazić želi da trajno obeleži datum kada je izašao iz kome! Odlučio je da pozove svog tatu majstora i zakaže termin.

 

Darko Lazić je 23. oktobra doživeo tešku saobraćajnu nesreću, a sada se oporavlja u banji, gde tim doktora vodi računa o njegovom oporavku i prima terapije. Na društvenim mrežama sada je osvanula fotografija koja je sve podsetila koliko je pevač dobar tata.

 

Pevač Darko Lazić se trenutno oporavlja u banji u Mladenovcu, gde su svakodnevno uz njega verenica Marina Gagić i majka Branka. Darko je dugo ležao u zemunskoj bolnici u kojoj su mu lekari spasili život i iz te ustanove se prvi put obratio fanovima na društvenim mrežama. On se oglasio na dan Svetog Arhangela, velikog sveca,...Pročitaj više The post DARKOVA MAMA O SPEKULACIJAMA MEDIJA DA ĆE PEVAČ OSTATI INVALID appeared first on 24 sata | Online izdanje besplatnih novina.