Manekenka Dejana Živković zatečena je zbog informacija koje plasiraju pojedini mediji a u kojima se prema njenim tvrdnjama, bez ikakvih relevantnih dokaza, navodi da je uhapšena zajedno sa navodnim nevenčanim suprugom, inače vođom jednog kriminalnog klana iz Kotora, sa kojim kako ističu izvori iz njenog neposrednog okruženja, nije čak nije ni u kontaktu.

 

Fudbaler Dejan Stanković već duže vreme živi u Milanu sa suprugom Anom sa kojom ima trojicu sinova. Oko opremanja njihovog doma angažovala se Ana kojoj nije trebala pomoć arhitekte i dekoratera. Dejan je imao veoma uspešnu sportsku karijeru do 2013. godine, kada je odlučio da se oprosti od fudbala. Nakon toga se maksimalno posvetio porodici i...Pročitaj više The post ODMALENA SU ZAJEDNO: DEJAN STANKOVIĆ OTKRIVA DETALJE O LJUBAVI SA ANOM appeared first on 24 sata | Online izdanje besplatnih novina.

 

Kotoranin Jovica Vukotić (38), koji je označen kao vođa “škaljarskog klana”, uhapšen je u turskom letovalištu Antalija u društvu srpske manekenke Dejane Živković (26), poznatom i po vezama s fudbalerima Vladimirom Stojkovićem i Lolom Smiljanićem i teniserom Damirom Džumhurom.

 

Živkovićeva tvrdi da nije bila sa Jovicom u trenutku hapšenja u Turskoj