Nakon što su ga prijavili da je pretukao svoju suprugu Anabelu Atijas, Andrej Atijas je zajedno sa pevačicom saslušan u policiji.

 

Anabela Atijas i njen suprug Andrej Atijas privedeni su u policiju posle tuče u svom stanu na Vidikovcu kada je Andrej navodno pevačicu udario pesnicom u glavu, a ona je njega u tom obračunu grebala. Kako Srpski telegraf saznaje, nakon prijave oboje su privedeni u policiju, gde je posle saslušanja Anabela odustala od podizanja prijave protiv supruga.

 

Pevačica Anabela Atijas prijavila je supruga Andreja Atijasa za nasilje u porodici.

 

Nakon verbalnog, a zatim i fizičkog kontakta u porodičnom domu Atijas, radnica kafića progovorila o Andreju

 

Pevačica Anabela Atijas i njen suprug Andrej imali su fizički sukob u toku protekle noći i oboje su završili u policijskoj stanici. Njih dvoje uspeli su da izglade odnose nakon fizičkog okršaja, a za Republika.rs odlučio je da progovori samo Andrej koji je objasnio da nije bilo nasilja, već da su komšije pozvale policiju kada je on vikao na psa.

 

Slučaj porodičnog nasilja koji se, navodno, u toku prethodne noći dogodio između Anabele i Andreja Atijasa, zbog čega su završili u policijskoj stanici i dalje je u žiži interesovanja. A Andrej Atijas ekskluzivno za Republika.rs dao je izjavu u kojoj je otkrio detalje sukoba do kog je, navodno, došlo između njegove supruga i njega.