(foto: Instagram/karleusastar) Jelena Karleuša je više puta izjavila kako se suočava sa medijskim linčom, a pojedini dnevni listovi nastavljaju antikampanju protiv nje. Osim što za većinu njenih nastupa napišu da je prodala 12-13 ulaznica, a onda ih ona demantuje snimcima na kojima se vide krcati klubovi, često umeju da se okome i na njenu titulu modne ikone, pa tako dovode u pitanje cenu odeće koju nosi, u pokušaju da dokažu da nosi fejk krpice. Međutim, Jelena je, u svom maniru, odgovorila na tekst naslovljen Obucite se kao Karleuša za 700 dinara. “Za 700 dinara? Pa, ja mogu da se obučem i za dž, odnosno da se ne obučem. Obucite se kao Karleuša za dž: Nemojte da se obučete uopšte”, našalila se ona za Telegraf, a potom dodala: “Mada ja mogu da se obučem i za 700 dinara. Stvar je u dobrom ukusu, a ne u novcu.”

 29

Na dva snimanja "Zvezda Granda" Karleuša se pojavila u totalno različitim odevnim varijantama. Pevačica Jelena Karleuša se u samo 24 sata predstavila u dva sasvim različita izdanja, i naravno, ponovo svi komentarišu njen stil oblačenja.

 59

Iako ste mislili da ste sve videli u takmičenju "Zvezde Granda", neki članovi žirija kao što je Jelena Karleuša, ne prestaju da uznenađuju izjavama.

 18