Milica Dabović raskinula je sa ocem svog deteta, izvesnim Vukom, a to je rešila da istraži ekipa magazina Puls, koja se zaputila u njen komšiluk. Tu su ih dočekala šokantna saznanja. “Taj Miličin Vuk uopšte nije Vuk, zapravo ne zove se tako, čovek se zove Ljuba i ozbiljan je prevarant. Mnogi ljudi po gradu ga traže jer ih je prevario […](Visited 73 time, 73 visit today)

 2

Milica Dabović bi svakog trenutka mogla da se porodi, a na sva zvona je najavljivala venčanje sa izvesnim i vrlo misterioznim Vukom Rotenom, koje se do sada nije desilo. Što smo više istraživali priču o Milici i Vuku, sve smo više nailazili na neke neverovatne tvrdnje koje liče na petparački roman. Jedna od njih je upravo identitet oca njenog deteta.

 63

Doskorašnja kapitenka ženske košarkaške reprezentacije Milica Dabović (35) nedavno je u društvu članova porodice i najbližih prijatelja proslavila baby shower i poslednje dane trudnoće, jer će krajem decembra na svet doneti sina. Poznata sportistkinja je sa osmehom na licu dočekivala svoje drugarice s kojima je provela prijatno popodne uz ukusne kolače i zdrave napitke. – ... The post “Story” donosi – Milica Dabović raskinula vezu s partnerom Vukom: Sama ću odgajati sina appeared first on Story.

 6

Milica Dabović bi svakog trenutka mogla da se porodi, a na sva zvona je najavljivala venčanje sa izvesnim i vrlo misterioznim Vukom Rotenom, koje se do sada nije desilo.

 

Misterija veze bivše košarkašica Milice Dabović i njenog partnera Vuka, može napokon da bude okončana, jer je ona izjavila da su se rastali. Košarkašica koja je u devetom mesecu trudnoće obelodanila je da će sama odgajati sina.