Pevačica Milica Pavlović u novogodišnjoj noći pevače u jednom luksuznom hotelu u Beogradu, a pripreme za nastup su u punom jeku. Pre 31. decembra, Milica planira da publiku obraduje i novim albumom. „Kostimi se uveliko rade, krećemo sa uvežbavanjem repertoara i skidanjem novih pesama, pošto će album ugledati svetlost dana pre same Nove godine. Negde...Pročitaj više The post MILICA PAVLOVIĆ U NAJLUĐOJ NOĆI PROSLAVLJA IZLAZAK NOVOG ALBUMA appeared first on 24 sata | Online izdanje besplatnih novina.

 

Milica otkriva zbog čega se razgoliti na nastupima

 

Milica Todorović objasnila je zašto mora da bude provokativno obučena za nastupe, šta na to kaže njen izabranik Miloš Paunović, kao i da li planira da rodi bebu. Pevačica za sebe kaže da nema šta da pokaže, ali da je dečko uvek podržava kada se obuče seksepilno. Takođe, ističe da pevačice moraju da se “razgolite” ... The post Ima li mesta ljubomori: Milica Todorović priznala šta joj kaže dečko kada je SEKSI obučena appeared first on Story.

 

Milica je govorila i o svom novom albumu kojim će pred samu Novu godinu obradovati publiku

 

Ljubavni život Milice Pavlović interesantan je medijima upravo zbog toga što mlada zvezda do sada nijednog partnera nije pokazala javno. Uprkos mnogim glasinama, ona ostaje tiha a medijima je otkrila da njeni da njeni kriterijumi nisu visoki, ali se muškarci nje plaše. “Došlo je vreme kada se muškarci plaše dominantnih i uspešnih žena i traže one mutave, […]

 

Pevačica Milica Pavlović (27) jedna je od najpopularnijih pevačica mlađe generacije, a za Srpski telegraf je otkrila da su joj pojedini ljudi sa estrade nudili drogu, ali da je uvek odbijala!

 

Milica Todorović objasnila je zašto mora da bude provokativno obučena za nastupe, ali i šta na to kaže njen izabranik Miloš Paunović.