Pevačica je jasno stavila do znanja dokle ide njena popularnost. Jesmo li tu 🤓💙 A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial) on May 16, 2018 at 12:29pm PDT Atraktivna pevačica Maja Berović posle samo nekoliko dana od objavljivanja svog novog albuma ,,Seven” broji milionske preglede na Jutjubu, a skromno je priznala da je to najmanje ... The post Maja Berović snimila spotove na Kubi, ali priznala da nema VELIKE SNOVE! appeared first on Story.

 

Pevačica Maja Berović poznata je i kao neko ko ima savršenu figuru na kojoj joj mnogi zavide, zato ne čudi što se baš ona često pominje kada se započne tema estetskih operacija.

 

Maja Berović je nedavno objavila novi album koji je naišao na pohvale, ali i na kritike javnosti. Pevačica je uložila mnogo truda i novca da bi svi spotovi koji već imaju milionske preglede izgledali svetski. Ipak, pevačica čak ni u snovima nema želju da se vine u svetske visine.

 

Pevačica Maja Berović poznata je i kao neko ko ima savršenu figuru na kojoj joj mnogi zavide, zato ne čudi što se baš ona često pominje kada se započne tema estetskih operacija. Maya je sada priznala šta je zaslužno za njen izgled, pa i da li je imala estetsku korekciju zadnjice. – Na meni je sve moje, ... The post Maja Berović o estetskim operacijama: Radila sam jako puno na tome… appeared first on Story.