Porodica Sinana Sakića juče je premestila pevača u privatnu bolnicu nakon čega će otputovati na operaciju u Italiju.

 

Sin popularnog folkera uhapšen ispred Kliničkog centra. Sinanova supruga Sabina kaže "da njen muž sada ne liči ni na šta".

 19

Pevač prebačen u Bel Medik na ispitivanje, posle čega putuje u Italiju na transplantaciju jetre. Supruga Sabina i sinovi tvrde: Imamo dokaze da su uslovi u kojima Sinan boravi strašni

 3

Sin Sinana Sakića, Ernest, uhapšen je danas nakon što je sa bratom upau na odeljenje Kliničkog centra u kojem se nalazi njegov otac sa namerom da pevača izvede napolje.

 1

U Kliničkom centru u Beogradu u popodnevnim satima održala se prava drama

 23

Pevač Sinan Sakić smešten je u Klinički centar kako bi čekao transplantaciju jetre koja mu je potrebna kako bi se oporavio.

 2

Sinovi Sinana Sakića nezadovoljni tretmanom koji je njihov otac imao u bolnici nasilno su upali u zgradu s namerom da oca premeste u drugu ustanovu. Kada u tome nisu uspeli pozvali su medije i poslušajte šta su izjavili u emisiji Exkluziv.

 35

Pevač Sinan Sakić odveden je iz Kliničkog centra u Beogradu u jednu privatnu kliniku na ispitivanje od dva do tri dana. Nakon toga, on će otići u Italiju, u Padovu, na transplantaciju jetre. Podsetimo, Sinan se nalazio na internom A odeljenju, gde je čekao transplantaciju jetre. Njegovi sinovi došli su da ga posete i odvedu ... The post Sinan Sakić premešten na privatnu kliniku, njegova žena tvrdi: Uslovi u kojima je boravio su strašni appeared first on Story.

 1

U toku dana došlo je do incidenta u Kliničkom centru kada su sinovi Sinana Sakića pokušali da izvedu iz oca iz bolnice.

 2

Porodica Sinana Sakića nije odustala!

 47

Sinan Sakić nalazi se u bolnici zbog transplantacije jetre. Porodica došla po otpusnu listu, a ubrzo se pojavila i policija

 7

Posle incidenta koji se dogodio u Kliničkom centru, priveden sin Sinana Sakića.

 4