Aleksandra Subotić i David Dragojević bili su presrećni kada su čuli da će postati roditelji, a venčanje će uskoro biti obavljeno u rijalitiju. David plakao kad je saznao da je Aleksandra TRUDNA, a reakcija njihovih roditelja ŠOKIRALA je sve! (VIDEO)

 62

Nakon što su rezultati pokazali da je Aleksandra u drugom stanju, njen otac i Davidova majka odreagovali su u najmanju ruku neočekivano. ŠOK I NEVERICA! Aleksandra Subotić saznala da je TRUDNA, pa postavila uslov produkciji! (VIDEO)

 184

Aleksandra Subotić i David Dragojević u rijalitiju Parovi definitivno će postati roditelji, a to je sinoć potvrdio i test na trudnoću koji je Aleksandra uradila.

 

Aleksandra Subotić, učesnica rijalitija "Parovi" u drugom je stanju, otkriveno je večeras u živom prenosu iz luksuzne vile.

 158

Večeras je u Parovima nastao potpuni šok! Aleksandra Subotić je trudna i to je potvrdio DNK test koji je rijaliti učesnica uradila pre nekoliko dana. U vilu su ušli i Davidova majka i Aleksandrin otac Karađorđe kako bi prisustvovali čitanju rezultata. Još uvek nije poznato da li je ovo štos produkcije ili je test zaista

 

(foto: Screenshot) Aleksandra Subotić i David Dragojević svoju strasnu romansu nekoliko puta su do sada pokazali pred kamerama i ukućanima u Parovima, ali njihova nedavna akcija ispod pokrivača možda je najvrelija do sada. Rijaliti par ne dotiču priče koje dolaze iz spoljnog sveta, i kao da su zaboravili i na kamere i na ostale takmičare kada su se tokom noći prepustili strastima. Kako je to izgledalo, pogledajte na snimku.

 3

Večeras u 22 časa specijalni gosti u rijaltiju "Parovi" biće porodice Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića.

 35

Nakon saznanja da će postati roditelji u rijalitiju Parovi, David i Aleksandra, odredili su i datum venčanja koje će se dogoditi u luksuznoj vili.

 39

Kontroverzna takmičarka „Parova“, Aleksandra Subotić iz Kaluđerice, ponovo je trudna. Ćerka Ljube Pantović, Aleksandra Subotić je juče posetila laboratoriju i

 

Aleksandra Subotić, učesnica rijalitija "Parovi" u drugom je stanju, otkriveno je u živom prenosu iz luksuzne vile.

 323

Kontroverzna takmičarka "Parova", Aleksandra Subotić iz Kaluđerice, ponovo je trudna.

 341

Karađorđe Subotić večeras će se pojaviti u rijalitiju "Parovi", ali on nije najveće iznenađenje produkcije ove noći. PRODUKCIJA IH RAZBESNELA! Aleksandra i Srboljub zbog zajedničke fotografije IZ PROŠLOSTI ponovo zaratili! (FOTO)

 96