Ljubav Slobe Radanovića i Lune Đogani je veoma burna. Kada se vole, rade to sa mnogo strasti, ali njihov fizički obračun u trenutku besa, niste videli.

 115

Anabela Atijas, majka Lune Đogani, već dva meseca trpi konstantnu osudu javnosti zbog ćerke Lune Đogani, koja je u rijalitiju „Zadruga” započela vezu sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem.

 

Najpopularniji par rijalitija Zadruga Sloba Radanović i Luna Đogani svoju vezu su krunisali seksom! Doduše više puta...

 

Nakon što su svi odgledali snimak, Luna je pokušala da se odbrani i da objasni zašto je rekla to što je rekla

 236

Sloba Radanović je danas u toku dana odvezen u bolnicu kako bi mu se operisala ruka koju je noćas polomio nakon svađe sa Lunom Đogani

 

Luna ne može da podnese što je Sloba slabić, pa ga je odgovarala po "Zadruzi"!

 37

Posle skandala koji je Sloba napravio u rijalitiju, kada je iz ljubomore udario u sto i slomio ruku, Luna je ispričala potresne porodične detalje.

 25

 

 57

Luna Đogani i Sloba Radanović ponovo su se posvađali i to zbog druge žene!

 199

Luna Đogani i Sloba Radanović u svojoj ljubavi koju su započeli u rijalitiju, pokazali su sve. Od Slobinog razvoda sa zakonitom suprugom, preko seksa i ljubomore, pa i tuče. U javnosti je isplivao necenzurisan video snimak u kom su se žestoko svađali i lomili sve što im padne pod ruku. Snimak je zaprepastio sve.

 78

Na snimku koji je procurio na internetu prvi put se vidi nezapamćeni obračun Slobe i Lune

 325

Posle skandala koji je Sloba napravio u rijalitiju, kada je iz ljubomore udario u sto i slomio ruku, Luna je ispričala potresne porodične detalje.

 3

Pevač je slomio ruku u rijalitiju "Zadruga", kada je pobesneo zbog navodnog flertovanja Nikole i Lune, a ostao je u bolnici zbog ozbiljnosti situacije, dok je Đoganijeva i te kako brinula i niko nije mogao da je smiri.

 39

Sloba Radanović je danas u toku dana odvezen u bolnicu kako bi mu se operisala ruka koju je noćas polomio nakon svađe sa Lunom Đogani.

 38

Popularna pevačica Katarina Živković pobesnela je zbog prozivke Lune Đogani, pa je javno objasnila šta se događalo između Slobe Radanovića i nje.

 1

- Kunem ti se u život svoj, crkla dabogda ako to nije istina. Iskulirao si me totalno - ispričala je Luna

 

Teško joj palo saznanje da postoji snimak njenog odnosa sa Slobom.

 3

 151