Veljko Ražnatović uživa u emotivnoj vezi sa košarkašicom Bogdanom Rodić, a to dokazuju i fotografije na njegovom Instagramu.

 

Veljko i njegova lepša polovina Bogdana trenutno uživaju u zajedničkom odmoru sa ostatkom porodice Ražnatović, a boravak daleko od Srbije im i te kako prija. Sin folk dive Cece Ražnatović ne štedi na rečima kada je u pitanju njegova verenica Bogdana Rodić, te joj redovno javno upućuje jubavne izjave i obasipa je romantičnim komentarima, slikama ... The post O ovome MAŠTAJU SVE ŽENE: Veljko Ražnatović ne štedi na rečima kada je u pitanju njegova verenica appeared first on Story.

 

Kik-bokser Veljko Ražnatović nekoliko meseci unazad u skladnoj je emotivnoj vezi sa Bogdanom Rodić, koju je zaprosio 18. marta. Uprkos tome što su oči javnosti uprte u njih, Veljko i Bogdana su uspeli da održe svoju emotivnu vezu bez ikakvih trzavica, a Ražnatović se skoro svakodnevno trudi da svima stavi do znanja koliko mu je ova prelepa brineta promenila život i učinila ga da se oseti najvoljenijim dečkom na svetu.