U Srbiji će sutra na severu biti pretežno sunčano, u ostalim krajevima promenljivo oblačno, ponegde sa kratkotrajnom kišom ili ili pljuskovima sa grmljavinom, uglavnom na jugoistoku i istoku.Vetar slab i umeren, severni i severozapadni.

 

Ako vas je kišoviti maj slučajno pokolebao u iščekivanju toplog leta, ne predajte se! Jer, ispred nas je dugo i tropsko leto, tokom koga će nam, sudeći prema prognozi, kiša još i nedostajati.

 5

Lepše vreme očekuje nas za dane vikenda!   U petak se zadržava prohladno vreme za ovo doba godine. U jutarnjim satima u južnoj polovini zemlje (naročito na jugoistoku) kišovito, dok će na severu biti suvo. Tokom dana u celoj Srbiji promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Uz popodnevne razvoje oblačnosti ponovo će biti uslova za kratkotrajne […] The post Vremenska prognoza od 26. do 31. maja 2017. appeared first on PRess Serbia | PR PRess team.

 4

BEOGRAD - U Srbiji će danas biti pretežno oblačno i sveže, mestimično sa kišom, ponegde i pljuskovima sa grmljavinom, a više padavina ocekuje se na jugu i istoku zemlje.

 

U većem delu Srbije sutra će biti promenljivo oblačno, ponegde s kratkotrajnom kišom ili pljuskovima s grmljavinom, uglavnom na jugoistoku i istoku, dok će na severu zemlje biti pretežno sunčano, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

 2

U Srbiji će danas biti pretežno oblačno i sveže, mestimično sa kišom, ponegde i pljuskovima sa grmljavinom, a više padavina očekuje se na jugu i istoku zemlje.

 

U Srbiji će danas biti pretežno oblačno i sveže, mestimično sa kišom, ponegde i pljuskovima sa grmljavinom, a više padavina očekuje se na jugu i istoku zemlje, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

 1