Snažni oblačni sistem premestio se ka jugoistoku Evrope, pa će sutra u našoj zemlji biti dužih sunčanih perioda, ali temperature će ostati ispod prosečnih vrednosti.

 

U Srbiji će sutra biti umereno oblačno sa dužim sunčanim periodima uz slab do umeren severni i severozapadni vetar, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

 

U Srbiji će danas biti malo i umereno oblačno, iznad većeg dela suvo vreme, samo tokom prepodneva na istoku i jugu ponegde sa slabom kišom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

 

U Srbiji će biti malo i umereno oblačno, iznad većeg dela suvo vreme, samo tokom prepodneva na istoku i jugu ponegde sa slabom kišom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

 

Najniža temperatura od osam do 14, najviša od 18 do 22.

 

Nakon jučerašnje provale oblaka koja je doslovno potopila Beograd, Pančevo i Vršac, očekuje nas suvo, ali prohladno vreme. U narednom periodu, kako najavljuju meteorolzi neće biti većih padavina.

 1

U Srbiji će danas biti malo i umereno oblačno, iznad većeg dela zemlje suvo, samo ujutru i pre podne na istoku i jugu još ponegde sa slabom kišom.

 

U Srbiji će danas biti malo i umereno oblačno, iznad većeg dela zemlje suvo, samo ujutru i pre podne na istoku i jugu još ponegde sa slabom kišom.

 

Prijatno i sveže vreme u celoj Srbiji U subotu i nedelju očekuje se svežije vreme u svim krajevima. Biće uglavnom suvo, a maksimalne temperature kretaće se između 19 i 23 C. Slično vreme zadržaće se i u ponedeljak, a sredinom nedelje ponovo će biti nestabilno sa uslovima za kišu i pljuskove.   Izvor: serbian meteo The post Vremenska prognoza od 23. do 26. juna 2018. appeared first on PRess Serbia | PR PRess team.