Protiv pripadnika Vojske Crne Gore koji budu prisustvovali litijama biće pokrenut disciplinski postupak i biće udaljeni iz službe, pišu "Večernje novosti".

 68

Orban u svom godišnjem obraćanju naciji svrstao Srbiju među drđave sa kojima je njegova zemlja pronašla zajedničke temelje i gradi saveze, piše Politika.

vest b92.net

 65

Inicijativa za davanje imuniteta od krivičnog progona dio je ustavne reforme koju je predložio aktuelni predsjednik Vladimir Putin.

vest balkans.aljazeera.net

 26

Indija je na brzinu podigla zid dug 500 metara u saveznoj državi Gudžarat uoči posete američkog predsednika Donalda Trampa, a protivnici navode da vlasti na taj način žele da ...

vest 021.rs

 21

Ruski zvaničnik kaže kako je SAD od početka godine iz Iraka u Siriju poslao 13 konvoja oklopnih vozila i kamiona s raznim vrstama oružja.

vest balkans.aljazeera.net

 13

Novi hrvatski predsjednik je odlučio ne izazivati napetosti, ne zaoštravati krize i ne otežavati političku situaciju.

vest balkans.aljazeera.net

 13

Bivši guverner Ilinoisa srpskog porekla, Rod Blagojević, izašao je iz zatvora nakon što ga je američki predsednik Donald Tramp pomilovao.

 9

vest novosti.rs

 8

"Probudila sam se jutros i saznala da sam prostitutka", navela je 16. februara korisnica Tvitera iz Moskve koja koristi ime 'Dama kojoj je dosta'.

vest 021.rs

 8

vest kurir.rs

 8

Dvoje srpskih državljana, koji se nalaze na kruzeru Dajmond Princes u Jokohami, mogli bi da budu evakuisani avionom Vlade Italije.

vest b92.net

 4

vest srbijadanas.com

 4

Član Komisije za porodicu Ruske pravoslavne crkve izazvao je gnev upoređujući žene koje žive u vanbračnim zajednicama s "besplatnim prostitutkama". Odgovarajući na negativne reakcije, crkve je saopštila da sveštenikove reči "nisu usmerene na žene nego na one koji ih ponižavaju i ...

 3

vest kurir.rs

 3

Crnogorski predsednik Milo Đukanović priznao je ono od čega beži ko đavo od krsta: da je Crna Gora srpska država!

vest republika.rs

 2

Poruka: Želim da sarađujem s drugima da bi se proširili poznati i istražili novi načini u borbi protiv razornih posledica klimatskih promena, naveo milijarder

vest kurir.rs

 2

Drugi dan za redom broj zaraženih koronavirusom na dnevnom nivou opada sa novih 1.749 potvrđenih slučajeva i 136 novih smrtnih slučajeva.

vest novimagazin.rs

 2

Lokalni mediji objavili su fotografije na kojima se vide ostaci aviona i strašne nesreće.

vest srbijadanas.com

 2

Francuski predsjednik kaže da će ograničiti sistem po kojem Alžir, Maroko i Turska šalju imame u Francusku da propovijedaju u džamijama.

 1

Izručenje SAD-u moglo bi omogućiti da svaki novinar bude izručen u zemlje čijim liderima se ne svidi njegovo izvještavanje, tvrdi Kristinn Hrafnsson.

vest balkans.aljazeera.net

 1

Otoci su dio britanske 'paukove mreže' satelita, u kojoj London utječe na zakone i imenovanja zvaničnika, kažu istraživači.

vest balkans.aljazeera.net

 1

vest kurir.rs

 1

vest kurir.rs

 1

Dodik je najavljivao nekoliko referenduma i zakona kojima su se trebale smanjiti ovlasti BiH, od kojih je uglavnom na kraju odustao.

vest balkans.aljazeera.net

 1

Glavni američki tužitelj ranije upozorio čelnika SAD-a na njegove objave na društvenim mrežama.

 1

Venecuela je uz pomoć Rosneft Tradinga uspjela izvesti stotine hiljada barela nafte prošle godine uprkos sankcijama.

vest balkans.aljazeera.net

 1

Dražen Jelenić je potvrdio da je slobodni zidar i iznio optužbu protiv liječnika koji zbog istog navodno žrtva ucjene.

vest balkans.aljazeera.net

 1

Pošto je lider Srba najavio RS-egzit, Izetbegović kazao da se međunarodna zajednica kukavički povlači pred njim

vest kurir.rs

 1

Jedan od mogućih kandidata demokrata na predsedničkim izborima Berni Sanders oštro kritikovao odluku Trampa da pomiluje nekoliko političara i biznismena.

vest b92.net

 1

Broj preminulih od novog koronavirusa u centralnoj kineskoj provinciji Hubei danas je porastao za 132 i dostigao je cifru od 1.921.

vest b92.net

 1

Bivši guverner Ilinoisa Rod Blagojević, izašao je iz zatvora nakon što ga je predsednik SAD Donald Tramp pomilovao.

 1

vest kurir.rs

 1

Italija je ponudila da zajedno sa italijanskim državljanima iz Japana budu vraćeni i putnici iz Srbije koji se nalaze na brodu Dajmond princes (Diamond Princess) u Jokohami, koji ...

vest slobodnaevropa.org

 1

Radnici s niskim kvalifikacijama ne bi trebali dobiti vize u okviru planova imigracije nakon Brexita, koje je objavila Vlada Velike Britanije. Vlada poziva poslodavce da se ...

vest slobodnaevropa.org

 1

Prvi putnici počeli su napuštati kruzer pogođen Covidom-19 (koronavirus) kod obale japanskog grada Jokohame, nakon 14-dnevnog boravka u karanteni. Od epidemije Covida-19 ...

vest slobodnaevropa.org

 1

Više stotina putnika počelo je danas da se iskrcava sa kruzera "Dajmond princes", usidrenog kod japanskog grada Jokohama, nakon završetka dvonedeljnog, inače dosta kritikovanog, ...

vest kurir.rs

 1