Gradski sekretar za javni prevoz Jovica Vasiljević izjavio je da je GSP "Beograd" postupio ispravno kada je naplato penale za kašnjenje kompaniji "Hajger".

 

Generalni direktor GSP Beograd Radiša Momčilović izjavio je da će to preduzehe naplatiti penale u iznosu od 1,46 miliona evra kineskoj kompaniji „Hajger“ zbog kašnjenja u isporuci jednog broja autobusa. Momčilović je naveo da je danas istekao rok za isporuku novih 174 autobusa od strane „Hajgera“. „Isporučen je prvi lot autobusa, a od dobavljača smo...Pročitaj više

 

Isporuka novih 174 autobusa kasni zbog zastoja u proizvodnji motora za evropsko tržište

 

Kineska kompanija Hajger saopštila je danas da će doći do kašnjenja u isporuci jednog dela ugovorenih gradskih autobusa i zbog toga uputila izvinjenje Beograđanima.

 

Generalni direktor GSP „Beograd” Radiša Momčilović obratio se javnosti povodom saopštenja kinske kompanije „Hajger” („Higher”) i izvinjenja Beograđanima koje su uputili jer nisu na vreme isporučili nove autobuse.

 

Kineska kompanija "Hajger" saopštila je da će doći do kašnjenja u isporuci jednog dela ugovorenih gradskih autobusa i zbog toga uputila izvinjenje Beograđanima. GSP najavio da će naplatiti penale.

 

Generalni direktor GSP Beograd Radiša Momčilović izjavio je da će to preduzehe naplatiti penale u iznosu od 1,46 miliona evra kineskoj kompaniji Hajger zbog kašnjenja u isporuci jednog broja autobusa.

 

Generalni direktor GSP Beograd Radiša Momčilović kaže da će to preduzeće naplatiti penale u iznosu od 1,46 miliona evra kineskoj kompaniji "Hajger".

 

Kineska kompanija "Hajger" navodi da će doći do kašnjenja u isporuci jednog dela ugovorenih gradskih autobusa.