Rekonstrukcija Ulice 27.marta završava se danas i kako je najavio zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić biće otvorena za saobraćaj u ponedeljak.

 

- Sekretarijat za investicije Skupštine grada Beograda završava danas rekonstrukciju Ulice 27. marta od Starine Novaka do Takovske i ona će biti otvorena za saobraćaj od ponedeljka, 16. septembra - rekao je Vesić

 

Danas se završava rekonstrukcija Ulice 27. marta i ona će biti otvorena za saobraćaj u ponedeljak, 16. septembra, izjavio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

 

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je   da Grad Beograd danas završava rekonstrukciju ulice 27. marta i da će ona biti otvorena za saobraćaj u ponedeljak, 16. septembra.

 

Danas se završava rekonstrukcija Ulice 27. marta i ona će biti otvorena za saobraćaj u ponedeljak, 16. septembra, najavio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić. „Sekretarijat za investicije Skupštine grada Beograda završava danas rekonstrukciju Ulice 27. marta od Starine Novaka do Takovske i ona će biti otvorena za saobraćaj od ponedeljka, 16. septembra“, rekao je...Pročitaj više