Mlada američka pevačica Bili Ajliš (Billie Eilish), dobitnica muzičkih nagrada Gremi na ovogodišnoj ceremoniji, danas je predstavila zvaničnu pesmu novog filma o čuvenom agentu 007, Džejmsu Bondu.Pevačica je zajedno sa bratom Finijesom O'Konelom (Finneas O'Connell) komponovala i snimala pesmu "No Time To Die" koja se zove kao i film. Pesma sadrži grundž melanholiju koja je već prepoznatljiva za mladu pevačicu.Bili Ajliš koja ima tek 18 godina i peva u novom žanru pank-rok stila, već je postala nova vrsta pop zvezde. Ona je ove godine dobila nagrade Gremi u nekoliko kategorija, medju kojima za album godine, pesmu godine, muzički snimak godine i otkriće godine.Ona je najmladja umetnica koja je snimila muziku za film o Džejmu Bondu, čiji novi nastavak izlazi u aprilu. To je peti i verovatno poslednji film za Danijela Krejga (Daniel Craig, 51) koji glumi čuvenog britanskog agenta.

 

LOS ANĐELES: Američka pop pevačica Bili Ajliš (18) objavila je naslovnu numeru za najnoviji film o Džejmsu Bondu "Nema vremena za umiranje".

 

Američka pop pevačica Bili Ajliš objavila je naslovnu numeru za najnoviji film o Džejmsu Bondu "Nema vremena za umiranje".

 

„Nema vremena za umiranje“ lansirana je u ponoć Dana zaljubljenih i himna je za Bond devojke – milenijalke.