Disciplinska komisija ABA lige nije imala milosti prema Mornaru koji je žestoko kažnjen zbog incidenta na utakmici sa Cedevitom Olimpijom, koji se dogodio u samoj završnici meča.

 

U Baru, na utakmici sa Cedevita Olimpija, zbog propusta u organizaciji fizički je napadnut igrač gostujućeg tima

 

Ispad na utakmici Mornara i Cedevita Olimpije dobio je epilog, a to je kazna za domaćina. The post ABA LIGA: Mornar kažnjen zbog ispada navijača! appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

 

BAR: Mornar iz Bara kažnjen je utakmicom pred praznim tribinama i 20.000 evra zbog napada navijača na košarkaša Cedevita Olimpije Rajana Boutrajta tokom utakmice dva tima, potvrdila je danas ABA liga.

 

Mornar iz Bara kažnjen je utakmicom pred praznim tribinama i 20.000 evra zbog napada navijača na košarkaša Cedevita Olimpije Rajana Boutrajta tokom utakmice dva tima, potvrdila je danas ABA liga.

 

Mornar iz Bara kažnjen je utakmicom pred praznim tribinama i 20.000 evra zbog napada navijača na košarkaša Rajana Boutrajta.

 

Mornar iz Bara kažnjen je utakmicom pred praznim tribinama i 20.000 evra zbog napada navijača na košarkaša Cedevita Olimpije Rajana Boutrajta tokom utakmice dva tima, potvrdila je ABA liga.

 

Odlukom disciplinske komisije ABA lige na čelu sa Sašom Pavličić-Bekićem, Mornar je kažnjen zbog loše organizacije meča sa Cedevita Olimpijom. Meč 5. kola regionalnog takmičenja odigran 2. novembra u Baru obeležio je napad jednog od navijača domaće ekipe na košarkaša slovenačkog tima Rajana Boutrajta. Zbog loše organizacije, Crnogorci su kažnjeni sledećom utakmicom pred praznim tribinama u Baru protiv Zadra (ne računajući VIP ložu za manje od 100 ljudi), praznim tribinama na zapadu u narednom meču kada u Bar stiže Budućnost i globom od 20 hiljada evra. Mornar je utakmicu dobio rezultatom 77:70. Skandal u Baru! Navijač udario Boutrajta pic.twitter.com/AUY6mgdu8y — Bane (@Bumblb3e) November 2, 2019