Srbija u kvalifikacijama za glavni žreb muškog singla Australijan opena ima kvartet asova od kojih se očekuje ništa više nego da pruže najbolje od sebe. Pa kom opanci, a kom obojci. A tako je i u našem svetu, svetu sportskog klađenja. Peđa Krstin je već prošao prvo kolo zabeleživši jednu od potrebne tri pobede ne bi li se našao u glavnom žrebum,...

 

Krstin će u polufinalu kvalifikacija igrati protiv Portugalca Frederika Fereire Silve

 

U kvalifikacijama za Australijan Open u noći između ponedeljka i utorka na terenu je bilo troje predstavnika iz Srbije.

 

Srpski teniser Peđa Krstin plasirao se u drugo kolo kvalifikacija za Australijan open, pošto je slavio protiv Martina Kližana u dva seta 6:3, 6:2.

 

U prvom kolu kvalifikacija za prvi Gren slem u sezoni dve srpske teniserke su poražene, dok je jedan teniser napravio iznenađenje

 

 

Srbija ima šest predstavnika u kvalifikacijama u muškom i ženskom singlu na Australijan Openu.

 

Situacija u Melburnu je alarmantna, posle Dalile Jakupović, koja je morala da preda meč 1. kola kvalifikacija, i Bernard Tomić je imao zdravstvenih problema.

 

Srpski teniser Pedja Krstin plasirao se danas u drugo kolo kvalifikacija za Australijan open u Melburnu, pošto je pobedio 142. igrača sveta Slovaka Martina Kližana posle dva seta, 6:3, 6:2.

 

Srpski teniser Pedja Krstin plasirao se danas u drugo kolo kvalifikacija za Australijan open u Melburnu, pošto je pobedio 142. igrača sveta Slovaka Martina Kližana posle dva seta, 6:3, 6:2. Krstin, 240. teniser sveta, pobedio je posle sat i 20 minuta. On je četiri puta oduzeo servis Kližanu, koji je napravio jedan brejk. Krstin će u polufinalu kvalifikacija igrati protiv Portugalca Frederika Fereire Silve. Teniserka Aleksandra Krunić izgubila je u prvom kolu kvalifikacija od Čehinje Tereze Martincove sa 1:6, 1:6, posle 44 minuta. Neuspešna je bila i Natalija Kostić, koja je izgubila od Kolumbijke Marije Kamile Osorio sa 6:2, 1:6, 1:6.

 

Srpske teniserke Aleksandra Krunić i Natalija Kostić su ispale u prvom kolu kvalifikacija za Australijan open.

 

Srpski teniser u narednom kolu igra protiv Portugalca Federika Fererire Silve.

 

Australijan open, prvi grend slem u sezoni, počinje 20. januara, a tokom ove sedmice igraju se kvalifikacije za glavni žreb.