Tajson Fjuri (31) preživeo je jedan od najstresnijih mečeva u karijeri. Britanski bokser pobedio je Šveđanina Ota Valina (28) na meču u Las Vegasu jednoglasnom sudijskom odlukom.

 

Tajson Fjuri je bio u paklu i vratio se, makar tako izgleda posle pobede u Las Vegasu, svoje tridesete u karijeri. Savladao je Šveđanina Ota Valina, ostao neporažen, ali je u jednom trenutku bio na ivici da sudija prekine meč zbog gadne posekorine iznad oka. Šveđanin je bio neočekivano dobar u uvodnim rundama, ali je na kraju Fjuri slavio ubedljivo, iako je krv liptala i sudija je u nekoliko navrata zaustavljao borbu. Ipak, na kraju je "Kralj Cigana" dobio meč, iako je u poslednjoj rundi bio iscrpljen od silnih udaraca koje je zadao, ali i krvi koju je izgubio. Valin je ostao na nogama, čak i bacio šampiona na pod, ali dileme prilikom bodovanja nije bilo Fjuri je zadržao svoj nepobedivi niz, ali je odmah poručio narednom protivniku šta ga čeka. On će se boriti protiv "Bronzanog ratnika", Deontaja Vajdlera u februaru za WBC titulu. Podsetimo, prvi meč ove dvojice je završen bez odluke, nerešeno, iako se činilo da je Fjuri uradio dovoljno da os

 

Bokser Tajson Fjuri pobedio je Oto Valina u meču teške kategorije u subotu uveče u Las Vegasu.

 

Britanac Tajson Fjuri odbranio je titulu šampiona sveta u meču protiv Otoa Valina iz Švedske. Popularni ‘Kralj Cigana’ je protiv izazivača dobio ozbiljne posekotine i udarce koje će dugo pamtiti. Čak i njega je oduševio nastup Valina. – Bio je odličan meč, bio sam dobar u svih 12 rundi. Oto Valin je tvrdi Šveđanin. Krv, The post ŠVEĐANIN NAMUČIO I POVREDIO ŠAMPIONA: Fjuri protiv Valina odbranio pojas (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

 

Britanski bokser Tajson Fjuri savladao je Šveđanina Ota Valina i sada se očekuje da ponovo boksuje za titulu šampiona sveta u teškoj kategoriji.