Sportske igre mladih (SIM) i definitivno kreću, nakon što je danas Priboj svečano proglašen za grada domaćina sezone 2020. Ceremonija proglašenja, na kojoj je predstavnicima opštine Priboj uručena Zlatna povelja, upriličena je u sali Doma kulture, čime je otpočela kampanja pod nazivom “Priboj te zove”.

 

Opštini Priboj je ove godine pripala čast da bude domaćin svečanog otvaranja Sportskih igara mladih Srbije za 2020. Ceremonija proglašenja grada domaćina, na kojoj je predstavnicima opštine Priboj uručena Zlatna povelja, upriličena je ovog utorka u sali pribojskog Doma kulture, čime je otpočela kampanja pod nazivom „Priboj te zove”.

 

Opštini Priboj je ove godine pripala čast da bude domaćin svečanog otvaranja Dunav osiguranje Sportskih igara mladih Srbije za 2020. godinu. Ceremonija proglašenja grada domaćina, na kojoj je predstavnicima opštine Priboj uručena Zlatna povelja, upriličena je u utorak, 19. maja, u lepoj sali pribojskog Doma kulture, čime je otpočela kampanja pod nazivom “Priboj te zove”. Ovaj događaj je, inače, prethodno bio planiran za 17. mart, kada je trebalo da se održi svečana akademija uz bogat kultulno-umetnički program, ali su organizatori, zbog proglašenja vanrednog stanja u našoj državi, bili primorani da taj skup odlože. Budući da su i dalje na snazi mere Vlade Republike Srbije propisane radi zaštite od širenja pandemije, svečanost ni ovog puta nije mogla da bude realizovana u skladu sa prvobitnim planovima, već su praćena upustva Vlade Srbije.

 

Opštini Priboj je ove godine pripala čast da bude domaćin svečanog otvaranja Dunav osiguranje Sportskih igara mladih Srbije za 2020. godinu. Ceremonija proglašenja grada domaćina, na kojoj je predstavnicima opštine Priboj uručena Zlatna povelja, upriličena je u utorak, 19. maja, u lepoj sali pribojskog Doma kulture, čime je otpočela kampanja pod nazivom 'Priboj te zove'. The post IGRE DEFINITIVNO KREĆU: Priboj proglašen za domaćina nove sezone Dunav osiguranje Sportskih igara mladih appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

 

Opštini Priboj je ove godine pripala čast da bude domaćin svečanog otvaranja Dunav osiguranje Sportskih igara mladih Srbije za 2020. godinu

 

Opštini Priboj je ove godine pripala čast da bude domaćin svečanog otvaranja Sportskih igara mladih Srbije za 2020. godinu.

 

Opštini Priboj je ove godine pripala čast da bude domaćin svečanog otvaranja Sportskih igara mladih Srbije za 2020. godinu.