Danas se pojavila informacija da je Luka Jović precrtan od strane Zinedina Zidana za utakmicu sa Eibarom. Sada je poznat i razlog. Luka Jović je trenutno povređen, saznaje "Marka", u pitanju je manja povreda mišića koja bi uskoro trebalo da bude sanirana. Uostalom, Luka ima dovoljno vremena da se pripremi za naredne mečeve Real Madrida imajući u vidu da ponovo nije pozvan u reprezentaciju Srbije od strane selektora Tumbakovića.

 

Luka Jović ne nalazi se u timu Real Madrida za meč sa Eibarom zbog manje povrede mišića, piše "Marka".

 

Srpski napadač Luka Jović neće biti u konkurenciji za narednu utakmicu Real Madrida. Real Madrid naredni meč igra protiv Eibara, a Zidan se odlučio za sledeće igrače: Golmani: Kurtoa, Areola, Altube Odbrana: Karvahal, Militao, Ramos, Varan, Mendi Sredina: Kros, Modrić, Kazemiro, Valverde, Isko Napad: Azar, Benzema, Vaskes, Brahim, Vinisijus, Rodrigo. Kao što vidite, pored Jovića nema ni Bejla, kao ni Dijaza i Rodrigeza.

 

Srpski napadač Luka Jović nije u konkurenciji za sastav Real Madrida za subotnji meč 13. kola La Lige protiv Eibara

 

Luka Jović ne nalazi se u timu Real Madrida za meč sa Eibarom zbog manje povrede mišića!

 

Srpski napadač Luka Jović nije u konkurenciji za sastav Real Madrida za subotnji meč 13. kola Primere protiv Eibara.

 

Na spisku Real Madrida za meč protiv Eibara u gostima, ima 19 igrača, ali ne i Luke Jovića. The post JOVIĆ U NEMILOSTI ZIDANA: Nova loša vest za srpskog napadača! appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.