Novak Đoković se nalazi u Londonu gde ga od nedelje očekuje učešće na završnom Mastersu u Londonu.

 

Najbolji teniseri sveta bili su na grupnom, tradicionalnom, fotografisanju u Londonu. I prema snimljenom dobro su se proveli

 

Nekada četvrti teniser sveta, Amerikanac Džejms Blejk, smatra da je poraz u finalu Vimbldona od Novaka Đokovića jako teško pao Rodžeru Federeru.

 

Stric Rafaela Nadala, Toni Nadal, našalio se na račun Rodžera Federera i Novaka Đokovića i to je glavna tema u teniskom svetu.

 

Stric Rafaela Nadala, Toni Nadal, našalio se na račun Rodžera Federera i Novaka Đokovića.

 

Najbolji srpski teniser Novak Đoković stigao je u London pred nastup na Završnom turniru osmorice najboljih, javlja Radio televizija Srbije.

 

Novak Đoković će posle trijumfa u Parizu od nedelje krenuti u bitku za poslednji trofej sezone, na ATP tur finalu u Londonu.

 

Stric Rafaela Nadala, Toni Nadal, našalio se na račun Rodžera Federera i Novaka Đokovića. Bivši trener prvog tenisera sveta ima

 

 

Učesnici Završnog mastersa u Londonu okupili su se na promociji tokom zajedničke vožnje rekom Temzom.

 

Najbolji teniseri sveta nalaze se u Londonu, gde u nedelju počinje Završni masters u sezoni. Srbija će, kao po običaju, imati svog predstavnika – Novaka Đokovića

 

Novak Đoković će posle trijumfa u Parizu od nedelje krenuti u bitku za poslednji trofej sezone, na ATP tur finalu u Londonu. Srbin je spreman!

 

Najbolji srpski teniser Novak Đoković stigao je u London pred nastup na Završnom turniru osmorice najboljih. Đoković je u prestonicu Engleske stigao u odličnoj formi, posle titule na mastersu u Parizu.

 

Najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića u nedelju kreće u pohod na poslednji trofej u sezoni, na ATP tur finalu u Londonu. On se nalazi u grupi "Bjern Borg" zajedno sa Rodžerom Federerom, Dominikom Timom i Mateom Beretinijem, a jasno je stavio do znanja da želi povratak na prvo mesto ATP liste. "Biće to ekstremno težak zadatak za mene kada se ima u vidu ko su protivnici u grupi. Ukoliko uspem godinu da završim na prvom mestu. biće fantastično. Imam veliki motiv", kazao je Đoković. Navijači jedva čekaju neverovatne okršaje, poput onog u finalu Vimbldona kada je Novak pobedio Federera nakon 12:12 u petom setu i taj-brejka. "Kada je reč o takvim mečevima, radi se o vizualizaciji i pripremi sebe za sve moguće situacije. Pokušavam da 'odigram' meč u svojoj glavi pre izlaska na teren. Nisam mogao da predvidim takav scenario, ali uvek sebe zamišljam kao pobednika." "Uz tu snagu volje, morate imati snagu koja dozali iz vaše mentalne i