Gael Monfis je neočekivanim potezom na meču sa Britancem Danijelom Evansom oduševio publiku koja je u Roterdamu došla da gleda njihov četvrtfinalni duel na tamošnjem teniskom turniru.

 

Srpski teniser Filip Krajinović plasirao se u polufinale turnira u Roterdamu, pošto je večeras pobedio 15. tenisera sveta Rusa Andreja Rubljova posle dva seta, 7:6, 6:4.

 

Naš teniser Filip Krajinović plasirao se u polufinale ATP turnira u Roterdamu, pošto je u dva seta savladao Rusa Andreja Rubljiva 7:6, 6:4.

 

Filip je posle sat i po vremena borbe savladao 15. igrača svega. U narednom kolu ga čeka Francuz koji je bio bolji od Britanca Evansa

 

Srpski teniser Filip Krajinović savladao je Rusa Andreja Rubljova sa 2-0 u setovima (7:6 (7-2), 6:4). Protivnik u polufinalu biće mu Gael Monfis.

 

Srpski teniser Filip Krajinović plasirao se u polufinale turnira u Roterdamu, pošto je večeras pobedio 15. tenisera sveta Rusa Andreja Rubljova posle dva seta, 7:6, 6:4. Krajinović, 39, igrač sveta, pobedio je posle sat i po. U prvom setu nije bilo brejka i odigran je taj brejk, koji je srpski teniser dobio sa 7:2. Krajinović je dobro počeo drugi set, poveo je sa 3:1, ali je ruski teniser uspeo da izjednači na 4:4. Krajinović je posle toga osvojio dva uzastopna gema, iskoristio je prvu meč loptu i plasirao se u polufinale. On će za plasman u finale igrati protiv trećeg nosioca Francuza Gaela Monfisa, koji je pobedio Britanca Danijela Evansa sa 7:6, 6:2.

 

Srpski teniser Filip Krajinović plasirao se u polufinale turnira u Roterdamu, pošto je sinoć savladao Rusa Andreja Rubljova sa 7:6 (7:2), 6:4.

 

ROTERDAM: Srpski teniser Filip Krajinović plasirao se u polufinale turnira u Roterdamu, pošto je sinoć savladao Rusa Andreja Rubljova sa 7:6 (7:2), 6:4.

 

Srpski teniser Filip Krajinović plasirao se u polufinale ATP turnira serije 500 u Roterdamu, pošto je u dva seta savladao Rusa Andreja Rubljiva 7:6, 6:4.

 

Filip Krajinović je odigrao sjajan meč u četvrtfinalu turnira u Roterdamu.

 

Traži još Filip Krajinović svoju prvu ATP titulu, nikako da podigne taj šampionski pehar, ali možda mu se posreći u Roterdamu. Srpski teniser plasirao se u polufinale turnira u Holandiji, pošto je večeras eliminisao Andreja Rubljeva sa 2:0 u setovima – 7:6, 6:4. Sat i po vremena trajala je Filipova borba sa ruskim igračem, koji je imao status se...