Čuvena ruska gimnastičarka Svetlana Korkina ima najblažev rečeno neobičan stav u vezi cele situacije sa pandemijom koronavirusa.

 

Bivša ruska gimnastičarka Svetlana Korkina izjavila je da je odlaganje Olimpijskih igra u Tokiju zbog pandemije virusa korona "božja kazna" za napade Zapada na ruske sportiste.

 

Bivša ruska gimnastičarka Svetlana Korkina smatra da je odlaganje Olimpijskih igra u Tokiju za 2021. godinu zbog pandemije Kovida-19 "Božja kazna" za napade Zapada na ruske sportiste.

 

Čuvena ruska gimnastičarka je imala "neobično" viđenje situacije sa korona virusom. Zapravo, verovatno je neobično preveliki eufemizam jer je njen stav blizak raznih teorijama zavere i scenarijima apokalipse.

 

Svetlana Kokrina je dvostruka olimpijska šampionka, a devet puta je bila svetska prvakinja u gimnastici

 

Bivša ruska gimnastičarka Svetlana Korkina izjavila je da je odlaganje Olimpijskih igara u Tokiju zbog pandemije virusa korona božja kazna za napade Zapada na ruske sportiste.

 

Dvostruka Olimpijska šampionka i nekadašnja gimnastičarka Svetlana Horkina, istakla je da je koronavirus na snazi jer je ovo neka vrsta božije kazne. Izjava ove ruske gimnastičarke je zapanjila svet. "Ne kaže naša himna bez razloga da Bog čuva našu zemlju. Ovo je jedna vrsta božije kazne.  Sve ovo se dogodilo zbog vašeg napada na Rusiju i njene sportiste", rekla je Svetlana Horkina. Da li su sada, po njenom mišljenju, veće šanse da gledamo Rusiju na Olimpijskim igrama? "Ipak, Rusija je i dalje spremna da pomogne. Sada ćemo da se pripremimo za Sud kako bi Rusiju vratili na Olimpijske igre", kaže ona. View this post on Instagram