Portugalski stručnjak Žoze Murinjo bez posla je od kraja prošle godine kada je dobio otkaz u Mančester junajtedu, a po svoj prilici rešio je da ponovo preuzme klub iz Premijer lige.

 

Portugalac Žoze Murinjo odbio je mogućnost da postane trener fudbalera Liona, prenosi RMC.

 

LION: Portugalac Žoze Murinjo odbio je mogućnost da postane trener fudbalera Liona, prenosi RMC. Kako se navodi, prvi čovek "lavova" Žan Mišel Ola kontaktirao je trofejnog stručnjaka, ali je dobio odričan odgovor jer Murinjo želi veći izazov.

 

Prvi čovek Liona Žan-Mišel Ola je kontaktirao Portugalca i ponudio mu da preuzme francuski klub, ali je Žoze to odbio.

 

Kako se navodi, prvi čovek „lavova“ Žan Mišel Ola kontaktirao je trofejnog stručnjaka, ali je dobio odričan odgovor jer Murinjo želi veći izazov

 

Portugalac Žoze Murinjo odbio je mogućnost da postane trener fudbalera Liona, prenosi RMC. Kako se navodi, prvi čovek "lavova" Žan Mišel Ola kontaktirao je trofejnog stručnjaka, ali je dobio odričan odgovor jer Murinjo želi veći izazov.

 

Žoze Murinjo je već deset meseci bez posla, tačnije bez klupe, radi kao tv komentator, odnosno stručni analitičar, ali želi što pre da se vrati u posao. Odbio je Lion pre par dana, pre toga još desetak klubova, cilja nešto značajnije, pominjani su Real i Bajern, ali sada je najrealnija opcija Totenhem. Iz Engleske stižu vesti da je Murinjo prvi kandidat, da je Poketino pod pritiskom i da je promena na klupi mnogo realnija nego što se mislilo, a mnogi izražavaju sumnje u to da je Portugalac pravo rešenje. I to iz nekoliko razloga. Prvi i osnovni je ulaganje u tim. Setite se kakvu zmiju u novčaniku ima David Levi, dva prelazna roka nije kupovao ništa, a i letošnje akvizicije poput Dembelea i Sesenjona su finansirane prodajama. Kako će se uklopiti Levijeva škrtost i Murinjova želja da se tim pojača, teško je reći. Drugi problem je priča koja prati Murinja od početka karijere. Za razliku od Poketina, on važi za igrača koji se oslanja na sta