Dvojica napadača su, prijeteći nožem, htjeli oteti automobil terenac Mesuta Ozila, ali ih je u tome spriječio Sead Kolašinac.

 

Naoružani napadač koji je pokušao da opljačka fudbalere Arsenala Mesuta Ozila i Seada Kolašinca osuđen je danas na deset godina zatvora

 

Naoružani napadač koji je pokušao da opljačka fudbalere Arsenala Mesuta Ezila i Seada Kolašinca osuđen je na deset godina zatvora.

 

Naoružani napadač koji je pokušao da opljačka fudbalere Arsenala Mesuta Ozila i Seada Kolašinca osuđen je na deset godina zatvora.

 

Ešli Smit osudjen nakon što je priznao da je pokušao da ukrade ručne satove vredne 200.000 funti, preneli su britanski mediji. Sudija je 30-godišnjeg Simita opisao kao "karijernog kriminalca" od ranije poznatog policiji koji je već bio u zatvoru zbog pljački. Njegov saučesnik Džordan Nortover je, takodje, priznao pred sudom krivicu za učešće u istom krivičnom delu. Njemu će kasnije biti izrečena kazna. Incident se dogodio 25. jula u Londonu. Na snimcima sigurnosnih kamera vidi se kako su dvojica muškaraca zaustavila motocikle ispred automobila u kojem su bili Kolašinac i Ozil, u nameri da ih opljačkaju. Kolašinac je izašao iz automobila i goloruk pojurio napadače koji su držali noževe. Ozil je pobegao džipom, u kojem su tada, po britanskim medijima, bile i supruge fudbalera. Ozil je je potom iz obližnjeg restorana pozvao policiju.

 

Naoružani napadač koji je pokušao da opljačka fudbalere Arsenala Mesuta Ozila i Seada Kolašinca osuđen je danas na deset godina zatvora