Košarkaši Crvene zvezde savladali su Fenerbahče sa 68:56 u drugom kolu Evrolige, a možda i prelomni trenutak bila je trojka Mohameda Fajea, a onda i ukradena lopta i zakucavanje Ognjena Dobrića.

 

Košarkaši Crvene zvezde igraju protiv Fenerbahčea meč drugog kola Evrolige. Utakmica se igra u Štark areni, a kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.

 

Košarkaši Crvene zvezde po prvi ove sezone u Evroligi otvaraju vrata Beogradske arene strancima. Prvi gosti koji stižu su košarkaši Fenerbahčea u četvrtak od 19 časova, a predvodi ih Željko Obradović.

 

Košarkaši Crvene zvezde ovog četvrtka od 19 sati igraju meč drugog kola Evrolige protiv Fenerbahčea. Turski gigant je stigao u Beograd u sredu uveče i nije imao trening, ali su zato ovog prepodneva odlučili da malo „protegnu noge” u „Areni”.

 

Šampioni Srbije košarkaši Crvene zvezde dočekuju Fenerbahče u utakmici drugog kola Evrolige. Utakmica u „Štark Areni“ počinje u 19.00, a njen tok i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.

 

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su u Beogradu ekipu Fenerbahčea 68:56 (15:16, 20:14, 16:13, 17:13) u 2. kolu Evrolige.

 

Košarkaši Crvene zvezde igraju protiv Fenerbahčea u 2. kolu Evrolige na premijeri u Beogradu. Više od 15.000 navijača Zvezde napravilo je sjajnu atmosferu, a kako je sve zvučalo pogledajte (i poslušajte) u sledećem snimku:

 

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su u Beogradu ekipu Fenerbahčea 68:56 (15:16, 20:14, 16:13, 17:13) u 2. kolu Evrolige

 

Košarkaši Crvene zvezde sastaju se sa Fenerbahčeom u drugom kolu Evrolige.

 

Košarkaši Crvene zvezde od 19 časova u "Štark areni" dočekuju košarkaše Fenerbahčea u susretu drugog kola Evrolige.

 

Evroliga se vratila u grad! Vreme je za novo „ludilo” u najvećoj dvorani na Balkanu. Košarkaši Crvene zvezde ovog četvrtka od 19 sati ugostiće Fenerbahče, tim koji je u prošlosti savladala samo jednom.