Muška odbojkaška reprezentacija Srbije savladala je Slovačku sa 3:0 u setovima (25:19, 25:20, 25:21) u meču grupe B Evropskog prvenstva.

 

Odbojkaška reprezentacija Srbije igra protiv Slovačke meč drugog kola na Evropskom šampionatu. Direktan prenos je na Prvom programu RTS-a, kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.

 

Posle ubedljive pobede protiv Nemačke na startu EP odbojkaši Srbije igraju sa Slovačkom u Antverpenu

 

Odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je večeras selekciju Slovačke 3:0 (25:19, 25:20, 25:21) u drugom kolu Evropskog prvenstva, koje se održava u Belgiji, Francuskoj, Holandiji i Sloveniji.

 

Odbojkaši su već arhivirali briljantnu pobedu nad Nemačkom (3:0) na startu grupe B 31. EP i već se okreću Slovačkoj, s kojom će se sastati danas od 18.30 časova u Antverpenu

 

Srbija je u Antverpenu ostvarila drugu pobedu u Grupi B. Posle Nemačke, izabranici Slobodana Kovača bili bolji i od Slovačke 3:0

 

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije sastaje se sa selekcijom Slovačke na Evropskom prvenstvu koje se održava u Belgiji, Francuskoj, Holandiji i Sloveniji.

 

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije sastaje se sa Slovačkom od 18.30, u drugom kolu Evropskog prvenstva.

 

Odbojkaši Srbije, predvođeni novim trenerom Slobodanom Kovačem nastavljaju takmičenje na prvenstvu Evrope. Srbija se u drugom kolu B grupe od 18.30 sastaje sa selekcijom Slovačke. Direktan prenos meča je na Prvom programu RTS-a, strim na RTS Planeti (samo za korisnike iz Srbije).