Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević objavio je danas spisak igrača za predstojeće mečeve kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Estonije i Izraela, a na tom spisku je i doskorašnji igrač Los Anđeles klipersa Miloš Teodosić.

 

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević objavio je danas spisak igrača za predstojeće mečeve kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Estonije i Izraela, a na tom spisku je i doskorašnji igrač Los Anđeles klipersa Miloš Teodosić. Košarkaši Srbije će se okupiti u ponedeljak, 18. februara, i održaće tri treninga do polaska na put u Estoniju, koji...Pročitaj više

 

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević saopštio je spisak igrača na koje računa u poslednjem "prozoru" kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kini ovog leta

 

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević objavio je spisak kandidata za poslednje mečeve kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2019. u Kini, koje "orlovi" igraju protiv Estonije i Izraela.

 

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević objavio je spisak reprezentativnih kandidata za predstojeće mečeve šestog „prozora“ kvalifikacija za SP 2019. u Kini protiv Estonije i Izraela

 

Selektor muške seniorske reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević objavio je spisak reprezentativnih kandidata za predstojeće mečeve šestog „prozora“ kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2019. u Kini protiv Estonije i Izraela.  Naš nacionalni tim će se okupiti u ponedeljak 18. februara 2019. u beogradskom hotelu „Kraun Plaza“ i održaće tri trenin...

 

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević objavio je spisak kandidata za mečeve šestog "prozora" kvalifikacija za SP 2019. u Kini protiv Estonije i Izraela.

 

 

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević saopštio je spisak igrača za poslednji prozor kvalifikacija za SP u Kini na kojem je i kapiten Miloš Teodosić.

 

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Djordjević objavio je danas spisak igrača za predstojeće mečeve kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Estonije... The post POSLE VATUTINA, OGLASIO SE SELEKTOR ĐORĐEVIĆ: Teo pozvan za meč sa Estonijom, evo ko je sve na spisku… appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

 

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević objavio je spisak igrača za predstojeće mečeve kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Estonije i Izraela

 

Selektor muške seniorske reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević objavio je spisak reprezentativnih kandidata za predstojeće mečeve šestog "prozora" kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2019. u Kini protiv Estonije i Izraela.

 

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević objavio je spisak kandidata za mečeve šestog "prozora" kvalifikacija za SP 2019. u Kini protiv Estonije i Izraela.

 

Selektor reprezentacije Srbije za predstojeće mečeve kvalifikacija za Svetski kup pozvao i iskusnog plejmejkera

 

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević objavio je spisak kandidata za mečeve šestog "prozora" kvalifikacija za SP 2019. u Kini protiv Estonije i Izraela.

 

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Djordjević objavio je danas spisak igrača za predstojeće mečeve kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Estonije i Izraela, a na tom spisku je i doskorašnji igrač Los Andjeles klipersa Miloš Teodosić.Košarkaši Srbije će se okupiti u ponedeljak, 18. februara, i održaće tri treninga do polaska na put u Estoniju, koji je zakazan za 20. februar.Selekcija Srbija 21. februara od 18.00 časova gostuje Estoniji u Talinu, dok 24. februara od 16.00 dočekuje Izrael u dvorani "Aleksandar Nikolić".Srbiji je potrebna jedna pobeda iz ta dva meča da obezbedi plasman na Svetsko prvenstvo u Kini.Na spisku selektora su: Miloš Teodosić, Vasilije Micić, Ilija Djoković, Stefan Pot, Milenko Tepić, Dragan Milosavljević, Aleksa Avramović, Branko Lazić, Ivan Paunić, Ognjen Dobrić, Marko Simonović, Vladimir Lučić, Stefan Birčević, Stevan Jelovac, Miroslav Raduljica, Nikola Jovanović, Djordje Gagić, Nikola Milutinov, Ognjen Kuzmić.