Fudbaleri Partizana otpočeli su mini pripreme tokom reprezentativne pauze. The post PARTIZAN NA MINI PRIPREMAMA: Partizan ‘brusi’ formu za Junajted u Etno selu Stanišići (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

 

Fudbaleri Partizana otputovali su danas u etno selo Stanišić na mini pripreme tokom reprezentativne pauze.

 

U ekspediciji Partizana koja u četvrtak putuje na četvorodnevne pripreme u etno selo Stanišići biće i zaboravljeni 34-godišnji Miroslav Vulićević.

 

Partizan danas putuje na mini-pripreme u etno selo Stanišići koje će trajati četiri dana. Tamo će se naći fudbaleri koji nemaju reprezentativnih obaveza tokom pauze, a svoje mesto u timu će pronaći i Miroslav Vulićević, piše Sportski žurnal. Iskusni desni bek nije licenciran za ovu sezonu odlukom Sava Miloševića, pa je tako preskočio letnje pripreme i sve vreme trenirao odvojeno od ostatka ekipe. Teško je očekivati da će se 34-godišnjak ponovo naći u crno-belom dresu na nekoj takmičarskoj utakmici Partizana pošto mu ugovor ističe 31. decembra ove godine. Vulićević je u Humsku stigao iz Vojvodine 2014. godine i za to vreme odigrao nešto više od 100 utakmica, a svojevremeno je bio i kapiten ekipe.

 

Fudbaleri Partizana otputovali su danas u etno selo Stanišić na mini pripreme tokom reprezentativne pauze.

 

Tokom reprezenetativne pauze slobodni igrači Partizana otišli su na mini pripreme, baš kao i u aprilu kada se ta ideja pokazala kao dobra

 

Partizan danas kreće na četvrtodnevne pripreme u Etno selo Stanišići. The post POVRATAK: Novo, dobro poznato, ime na Miloševićevom spisku za mini-pripreme Partizana! appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.