Fudbalski klub Partizan pozvao je danas zainteresovane dečje organizacije, škole i škole fudbala da se prijave i prisustvuju utakmici sa AZ Alkmarom, u prvom kolu grupne faze Lige Evropa. Kako se navodi na sajtu crno-belih, osim osnovnih podataka, imena i prezimena, JMBG dece učesnika i osoba koje su u pratnji, potrebno je da zainteresovani kontaktiraju FK Partizan na broj telefona 011/3693816 ili mejl adrese [email protected] Pravo prijave imaju samo organizovane grupe dece starosti do 14 godina uz prisustvo učitelja ili trenera fudbalske škole. Utakmica Partizana i AZ Alkmara igra se u četvrtak 19. septembra od 21 čas u Humskoj. Evropska fudbalska unija (Uefa) kaznila je Partizan sa dve utakmice bez prisustva publike, ali na stadion mogu da udju gledaoci uzrasta do 14 godina, članovi Omladinske škole Partizana i škola fudbala širom Srbije.

 

Pravo prijave imaju samo organizovane grupe dece starosti do 14 godina uz prisustvo učitelja ili trenera fudbalske škole

 

Partizan je zainteresovanim školama fudbala ostavio i telefon za prijave: 011/2197437

 

Utakmica Partizana i AZ Alkmara igra se u četvrtak 19. septembra od 21 čas u Humskoj

 

Fudbalski klub Partizan pozvao je danas zainteresovane dečje organizacije, škole i škole fudbala da se prijave i prisustvuju utakmici sa AZ Alkmarom, u prvom kolu grupne faze Lige Evropa.