Kako prenose hrvatski mediji, policija je u sredu uveče privela sina bivšeg hrvatskog reprezentativca Igora Štimca zbog porodičnog nasilja. Policija je sina hrvatskog trenera prijavila za kršenje javnog reda i mira, ali i na osnovu Zakona o zašitti od nasilja u porodici, dok su Štimac i njegova ćerka prijavljeni kao oštećena strana. "Dalmatinski portal" prenosi da se sve dogodilo ispred stana u kojem živi Igor Štimac. Njegov sin je navodno u vidno alkoholisanom stanju lupao na vrata, a onda je fizički nasrnuo na oca i sestru koji su pokušali da mu pomognu. Kada su se zatvorila vrata od stana, on je pokušao da preskoči preko balkona i tom prilikom je slomio nogu. "Istina je, ali ne bih išao u detalje. Takve stvari treba da se rešavaju unutar porodice. Mi nismo oštećena strana, nego smo pokušavali da pomognemo. Pravio je majmunarije", izjavio je hrvatski fudbalski stručnjak i nekadašnji reprezentativac te zemlje.

 

Sin nekadašnjeg fudbalera Hajduka i selektora Hrvatske Igora Štimca dobio je prijavu od policije, zbog remćenja javnog reda i mira, ali i porodičnog nasilja.

 

Luka Štimac završio je u policiji jer se obračunao sa ocem Igorem.

 

Luka Štimac, sin bivšeg fudbalera i selektora Hrvatske prijavljen je za nasilje u porodici

 

Sin nekadašnjeg fudbalera i selektora Hrvatske Igora Štimca dobio je prijavu od policije, zbog remćenja javnog reda i mira, ali i porodičnog nasilja.

 

Luka Štimac završio je u policiji jer se obračunao sa ocem Igorem.