Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se večeras u polufinale turnira u Njujorku, pošto je pobedio 43. igrača sveta Francuza Uga Umbera posle tri seta, 3:6, 6:2, 6:4. Kecmanović, 54. teniser sveta, pobedio je posle skoro dva sata. Francuz je u drugom gemu drugog seta oduzeo servis Kecmanoviću, prednost brejka je sačuvao i poveo je u meču. Srpski teniser zaigrao je bolje u nastavku, napravio je dva brejka u drugom setu i izjednačio je na 1:1. On je u 10. gemu trećeg seta oduzeo servis Umberu i plasirao se u polufinale. Kecmanović će u polufinalu igrati protiv boljeg iz duela Britanca Kajla Edmunda i Sunvu Kvona iz Južne Koreje.

 

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se večeras u polufinale turnira u Njujorku, pošto je pobedio 43. igrača sveta Francuza Uga Umbera posle tri seta, 3:6, 6:2, 6:4.

 

Lepe vesti za srpski tenis stižu iz Njujorka gde se takmiči naš mladi teniser Miomir Kecmanović. The post NJUJORK: Kecmanović u polufinalu! appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

 

Mladi srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u polufinale turnira u Njujorku.

 

Dva koraka do prve titule u karijeri! Može li Miomir Kecmanović da sjajan nastup u Njujorku završi osvajanjem trofeja? Ako je suditi po današnjem meču sa Igom Umberom – može. Mladi srpski teniser eliminisao je Francuza i plasirao se među četiri najbolja u Velikoj jabuci – 3:6, 6:2, 6:4. Bio je to meč sa preokretima, koji je trajao sat i 49 minut...

 

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u polufinale turnira u Njujorku, pošto je savladao Francuza Uga Umbera sa 2:1 u setovima (3:6, 6:2, 6:4).

 

Mladi srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u polufinale turnira u Njujorku.

 

Dva koraka do prve titule u karijeri! Može li Miomir Kecmanović da sjajan nastup u Njujorku završi osvajanjem trofeja?

 

Turnir u NJujorku igra se za nagradni fond od 719.320 dolara

 

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u polufinale turnira u Njujorku, pošto je večeras savladao Francuza Uga Umbera sa 3:6, 6:2, 6:4.

 

NjUJORK: Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u polufinale turnira u Njujorku, pošto je večeras savladao Francuza Uga Umbera sa 3:6, 6:2, 6:4.