Renomirani košarkaški menadžer Miodrag Ražnatović smatra da postoje dva scenarija po kojima bi ABA liga mogla da se završi.

 

Miško Ražnatović, kao i svi, pomno prati situaciju oko pandemije koronavirusa, ali i osluškuje predloge u pogledu okončanja tekuće sezone. Sve je stalo, od ABA lige do najjače lige sveta, NBA lige. Kada je u pitanju ABA liga, Ražnatović u razgovoru za ''Novosti'' naglašava da mu se ne sviđa što pojedinci koji ovih dana izlaze u javnost govore ono što njima odgovara i s tim u vezi pomenuo Zadar. ''Ne dopada mi se to što svaki klub koji nešto predloži, shodno svojoj poziciji na tabeli, bazira predlog na onome što njemu najviše odgovara. Zadar predlaže da se sezona ne nastavi i da se, pored toga što je odigrano 21 od 22 kola, poništi kao da se nije igrala, čime bi ostao u ligi. Bilo je i drugih takvih slučajeva. Treba sačekati i doneti najpravilniju odluku'', objašnjava Ražnatović. Potom je prokomentarisao i predlog prvog čoveka Partizana Ostoje Mijailovića da se sezona proglasi završenom na osnovu aktuelnog plasmana.

 

Danas ste mogli da čitate na našem portalu šta o trenutnom stanju u košarci kažu menadžeri Aleksandar Rašković i Zoran Savić, a sada ćemo vam preneti reči i Miška Ražnatovića koje je dao u svojim izjavama za Večernje novosti. Teme su iste - budućnost regionalne i evropske košarke. Šta će biti sa evropskim ligama, šta će biti sa ABA ligom? Šta će...