Ambasador Rusije Aleksandar Čerpurin dodelio je danas u Ruskom domu u Beogradu prve navijačke pasoše (Fan ID) srpskim navijačima, bez kojih neće biti moguć ulazak na stadione tokom Svetskog prvenstva. The post SPREMNI ZA RUSIJU: Čepurin podelio prve ‘navijačke pasoše’ u Srbiji appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

 

Ambasador Ruske Federacije u Srbiji Aleksandar Čepurin dodelio je prvoj šestorici navijača Srbije "navijačke pasoše", koji će im omogućiti bezvizni ulazak u Rusiju i besplatno korišćenje javnog prevoza u gradovima-organizatorima. To praktično znači da će svim navijačima biti olakšan boravak ...

 

Ambasador Rusije Aleksandar Čerpurin dodelio je danas u Ruskom domu u Beogradu prve navijačke pasoše (Fan ID) srpskim navijačima, bez kojih neće biti moguć ulazak na stadione tokom Svetskog prvenstva."Danas je važan dan za sve obožavaoce sporta u Srbiji, a posebno fudbalske navijače u Srbiji. Ovo je važan dokument koji obezbedjuje ulazak na stadione, ali i besplatan prevoz u gradovima domaćina", rekao je Čepurin na svečanosti u Ruskom domu.S navijačkim pasošem se u Rusiju ulazi bez vize, besplatno se koristi gradski prevoz i garantuje ulazak na utakmice Mundijala."Za Rusiju je posle izbora Vladimira Putina za novi šestogodišnji mandat najbitniji dogadjaj predstojeće Svetsko prvenstvo. Izgradjno je 12 'super stadiona', a izmedju ostalih oni u Samari, Kalinjingradu i Moskvi", dodao je Čepurin.On je podsetio na reči ministra spoljnih poslova Ivice Dačića koji je nedavno izjavio u Moskvi prilikom posete stadiona Spartaka da je Srbija favorit u duelu protiv Brazila.Generalni sekretar Fudba

 

Ambasador Rusije Aleksandar Čerpurin dodelio je u Ruskom domu u Beogradu prve navijačke pasoše (Fan ID) srpskim navijačima, bez kojih neće biti moguć ulazak na stadione tokom Svetskog prvenstva

 

Ambasador Ruske Federacije u Srbiji Aleksandar Čepurin u Ruskom domu u Beogradu uručio je danas Fan ID šestorici srpskih navijača za predstojeće fudbalsko Svetsko prvenstvo.

 

Ambasador Ruske Federacije u Srbiji Aleksandar Čepurin u Ruskom domu u Beogradu uručio je "navijačke pasoše" šestorici srpskih navijača za predstojeće fudbalsko Svetsko prvenstvo. Svetsko prvenstvo u Rusiji održava se od 14. juna do 15. jula, a reprezentacija Srbija nalazi se u E grupi sa Brazilom, Švajcarskom i Kostarikom.

 7

Ambasador Ruske Federacije u Srbiji Aleksandar Čepurin u Ruskom domu u Beogradu uručio je danas "navijačke pasoše" (Fan ID) šestorici srpskih navijača za predstojeće fudbalsko Svetsko prvenstvo

 

Ambasador Rusije Aleksandar Čerpurin dodelio je danas u Ruskom domu u Beogradu prve navijačke pasoše (Fan ID) srpskim navijačima, bez kojih neće biti moguć ulazak na stadione tokom Svetskog prvenstva.

 

Aleksandar Čepurin, ambasador Rusije u Srbiji, u Ruskom domu u Beogradu uručio je "navijačke pasoše" šestorici srpskih navijača za predstojeće fudbalsko Svetsko prvenstvo.

 

Ambasador Ruske Federacije u Srbiji Aleksandar Čepurin u Ruskom domu u Beogradu uručio je danas "navijačke pasoše" (Fan ID) šestorici srpskih navijača za predstojeće fudbalsko Svetsko prvenstvo.

 

Aleksandar Čepurin, ambasador Rusije u Srbiji, u Ruskom domu u Beogradu uručio je "navijačke pasoše" šestorici srpskih navijača za predstojeće fudbalsko Svetsko prvenstvo.

 43

Ambasador Ruske Federacije u Srbiji Aleksandar Čepurin u Ruskom domu u Beogradu uručio je "navijačke pasoše" (Fan ID) šestorici srpskih navijača za predstojeće fudbalsko Svetsko prvenstvo.

 

Ambasador Rusije Aleksandar Čepurin dodelio je u Ruskom domu u Beogradu prve navijačke pasoše (Fan ID) srpskim navijačima, bez kojih neće biti moguć ulazak na stadione tokom Svetskog prvenstva u Rusiji.

 

Ambasador Rusije Aleksandar Čerpurin dodelio je danas u Ruskom domu u Beogradu prve navijačke pasoše (Fan ID) srpskim navijačima, bez kojih neće biti moguć ulazak na stadione tokom Svetskog prvenstva."Danas je važan dan za sve obožavaoce sporta u Srbiji, a posebno fudbalske navijače u Srbiji. Ovo je važan dokument koji obezbedjuje ulazak na stadione, ali i besplatan prevoz u gradovima domaćina", rekao je Čepurin na svečanosti u Ruskom domu.S navijačkim pasošem se u Rusiju ulazi bez vize, besplatno se koristi gradski prevoz i garantuje ulazak na utakmice Mundijala."Za Rusiju je posle izbora Vladimira Putina za novi šestogodišnji mandat najbitniji dogadjaj ...

 

Ambasador Rusije Aleksandar Čerpurin dodelio je danas u Ruskom domu u Beogradu prve navijačke pasoše (Fan ID) srpskim navijačima, bez kojih neće biti moguć ulazak na stadione tokom Svetskog prvenstva. "Danas je važan dan za sve obožavaoce sporta u Srbiji, a posebno fudbalske navijače u Srbiji. Ovo je važan dokument koji obezbedjuje ulazak na stadione, ali i besplatan prevoz u gradovima domaćina", rekao je Čepurin na svečanosti u Ruskom domu. S navijačkim pasošem se u Rusiju ulazi bez vize, besplatno se koristi gradski prevoz i garantuje ulazak na utakmice Mundijala. "Za Rusiju je posle izbora Vladimira Putina za novi šestogodišnji mandat najbitniji dogadjaj predstojeće Svetsko prvenstvo. Izgradjno je 12 'super stadiona', a izmedju ostalih oni u Samari, Kalinjingradu i Moskvi", dodao je Čepurin. On je podsetio na reči ministra spoljnih poslova Ivice Dačića koji je nedavno izjavio u Moskvi prilikom posete stadiona Spartaka da je Srbija f