Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je da njegova ekipa nema razloga da bilo šta menja u revanš meču protiv Malatije u odnosu na prvu utakmicu.

 24

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je danas da je njegova ekipa u prvom meču videla da može da igra protiv Malatije, ali da crno-beli moraju da budu oprezni i da svako opuštanje može skupo da ih košta.

 

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević, pred sutrašnji revanš meč 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv turske Malatije, rekao je danas da je najvažnije da njegov tim bude fizički spreman i izdrži pritisak koji će biti veći nego u Beogradu.

 

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je danas da je njegova ekipa u prvom meču videla da može da igra protiv Malatije, ali da crno-beli moraju da budu oprezni i da svako opuštanje može skupo da ih košta."Očekivanja su prvo da se svi osposobimo, ostao je još Bojan Ostojić, blizu je, trebalo bi da može... To je prva briga koju treba da prebrinemo. Što se tiče ostalog, očekujemo izuzetno tešku utakmicu, protiv ozbiljne ekipe. Neće uopšte biti lako, ali smo pokazali da možemo sa njima i dosta stvari će zavisiti od nas", rekao je Milošević novinarima pred put za Malatiju.Fudbaleri Partizana danas putuju u Tursku gde u četvrtak igraju protiv Malatije, revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa. U prvom meču, odigranom prošlog četvrtka, crno-beli su pobedili sa 3:1.Upitan kakvu Malatiju očekuje, Milošević je rekao mnogo ofanzivniju u odnosu na prvi meč."Pokazali su u Ljubljani da kada hoće i kada jure rezultat mogu mnogo ofanzivnije da igraju. Ne verujem da će da ići grlo

 

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević, pre revanš meč 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Malatije, rekao je da će dosta toga zavisiti od njegovog tima, ali da ne sme da olako shvati utakmicu.

 

Fudbaleri Partizana direktnim čarter letom iz Beograda otputovali su ovog jutra za Malatiju na revanš trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope. The post PARTIZAN KRENUO PO PLEJ-OF: Promene u timu, Milošević doneo dobre vesti (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

 

"Očekivanja su prvo da se svi osposobimo, ostao je još Bojan Ostojić, blizu je, trebalo bi da može... To je prva briga koju treba da prebrinemo. Što se tiče ostalog, očekujemo izuzetno tešku utakmicu, protiv ozbiljne ekipe. Neće uopšte biti lako, ali smo pokazali da možemo sa njima i dosta stvari će zavisiti od nas", rekao je Milošević novinarima pred put za Malatiju. Fudbaleri Partizana danas putuju u Tursku gde u četvrtak igraju protiv Malatije, revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa. U prvom meču, odigranom prošlog četvrtka, "crno-beli" su pobedili sa 3:1. Upitan kakvu Malatiju očekuje, Milošević je rekao mnogo ofanzivniju u odnosu na prvi meč. "Pokazali su u Ljubljani da kada hoće i kada jure rezultat mogu mnogo ofanzivnije da igraju. Ne verujem da će da ići grlom u jagode, ali sigurno ofanzivnije nego u Beogradu", rekao je Milošević. On ne očekuje da će dobar rezultat iz Beograda "uljuljkati" njegove igrač