Đulijano, najmlađi sin Dijega Simeonea, odlučio je da napusti mlađe kategorije River Plate i potpiše ugovor sa Atletikom iz Madrida.

 

Fudbalerke Spartaka, šampionke države, sutra na gradskom stadionu u Subotici igraju meč sezone. One u šesnaestini finala Lige šampiona za žene, dočekuju prvaka Španije, Atletiko Madrid. Utakmica se igra u 20 časova, a ulaz je besplatan.

 

Kako prenose španski mediji, sin trenera prvog tima "Jorgandžija" Đulijano Simeone pridružio se klubu sa "Vanda Metropolitana". On je napustio podmladak River Plate i odlučio da karijeru nastavi uz svog oca Dijega u Madridu. Najstariji sin popularnog "Ćola" Simeonea, Đovani, poznat i kao "Ćolito", sa uspehom igra već par godina u Italiji, počeo je u Kaljariju, potom je prešao u Fiorentinu, da bi se ovog leta vratio na Sardiniju. Četvrti sin argentinskog stručnjaka je takođe pošao koracima svog oca, Đanluka Simeone trenutno igra za ekipu Ibice. River još uvek zahteva obeštećenje povodom odlaska Đulijana u Atletiko, ali porodica Simeone igra na svoja roditeljska prava. Podsetimo i da je u Realu, uz svog oca Zinedina, Luka Zidan, koji je trenutno u Rasing Santanderu na pozajmici iz "kraljevskog" kluba. Stariji Zizuov sin Enco je svojevremeno bio u Realu, trenutno igra za portugalski Aveš.